Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jojka v obavách z trapasu: Prísny ZÁKAZ!

Judit Bárdos Zobraziť galériu (5)
Judit Bárdos (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dnes večer sa diváci televízie Joj môžu tešiť na premiéru nového koprodukčného kriminálneho seriálu s názvom Svet pod hlavou. Natáčanie bolo bez pochýb veľmi zaujímavé, no sprevádzal ho jeden prísny zákaz. Týkal sa herečky Judit Bárdos (28)... Tvorcovia sa totiž obávali trapasu!

Televízia Joj už dnes večer na svojich obrazovkách predstaví nový koprodukčný kriminálny seriál s názvom Svet pod hlavou. Jednu z hlavných postáv si v ňom zahrala aj slovenská herečka Judit Bárdos. No a tá si výrobu tohto počinu bude pamätať zrejme poriadne dlho.

Hneď v úvode natáčania totiž dostala od režiséra prísny zákaz. Ako sa nám podarilo zistiť, brunetka nemohla so svojimi vlasmi robiť absolútne nič - nemohla si ich nechať narásť, ani zmeniť farbu... Dokonca jej ich každé tri týždne sami strihali. Herečkin účes bol skrátka pod prísnym drobnohľadom filmárov. 

No tvorcovia mali na to pádny dôvod - obávali sa trapasu. „Tento seriál sa točil od júna do decembra. Každý mesiac som mala tri až štyri natáčacie dni. Keďže mi každý mesiac narastú vlasy a tvorcovia chceli, aby to nadväzovalo, každý mesiac mi museli strihať vlasy,“ prezradila pre Topky.sk Judit.

Zároveň však priznala, že by už o nejaký ten centimeter dlhšie vlasy aj prijala. „Takže je to také zvláštne, že mám tak udržiavanú hlavu vďaka práci. Je to spojenie príjemného s užitočným, ale priznám sa, že rada by som si nechala narásť trochu dlhšie, ale ešte nemôžem,“ dodala Bárdos. 

Viac o téme: Judit Bárdos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu