Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nový párik v slovenskom šoubiznise: Srdce Emmy Drobnej si získal TENTO chlap?!

Emma Drobná má nového frajera. Zobraziť galériu (5)
Emma Drobná má nového frajera.

BRATISLAVA - Prekvapenie z vôd nášho šoubiznisu! V mediálnych kuloároch sa o možných frajeroch speváčky Emmy Drobnej (22) popísalo toho už pomerne veľa. Podľa najnovších informácií sa ale zdá, že mladá plavovláska svoju lásku predsa len konečne našla. Na internete sa totiž objavila snímka, ktorá nasvedčuje tomu, že vyvoleným známej Slovenky, je tento muž!

Meno Emmy Drobnej sa v uplynulom období pomerne často skloňovalo v súvislosti s redaktorom Viktorom Vinczem. Tejto klebete vtedy dokonale nahrávala ich spoločná snímka z gauča, ktorú zverejnil známy markizák na sociálnej sieti. Všemožné špekulácie sa ale vyvrátili v momente, keď na svetlo sveta vyšla informácia, že Viktor tvorí pár s moderátorkou Adelou Banášovou.


Hra s fanúšikmi: Markizák Vincze a speváčka Drobná milenci? Takto to je!


No a najnovšie sa zdá, že svoju polovičku konečne našla aj Emma. Šarmantná plavovláska je už zrejme dlhší čas šťastná po boku svojho kolegu zo speváckej šou SuperStar - Štěpanom Urbanom. Strieborný finalista totiž na webe v týchto dňoch zverejnil zamilovanú fotografiu, na ktorej podľa všetkého figuruje práve mladá plavovláska.

Záber, na ktorom český spevák bozkáva svoju vyvolenú, už dokonca stihli okomentovať aj ich fanúšikovia, či známi, ktorí ich okrem blahoželaní nezabudli aj veľavravne podporiť. „Už je to konečne oficiálne?“ napísal jeden z nich, „Veľmi vám to prajem,“ pokračoval ďalší. Zaujímavé na tom všetkom je, že speváci mali k sebe blízko už aj počas súťaže, čo prezradili Emmine staršie fotky z Instagramu. Nechajme sa prekvapiť, či dvojica napokon svoj vzťah potvrdí aj oficiálne. 

 

//

Fotka uverejnená používateľom Štěpán Urban (@stepan.urban),

 

Viac o téme: Emma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu