Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

15 rokov s jedným chlapom, a to oslávila známa jojkárka iba 30: Wau, to sa len tak nevidí!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (8)
Soňa Skoncová

BRATISLAVA – Tak toto sa v šoubiznise len tak nevidí! Modelka a zároveň moderátorka jojkárskeho Top Star magazinu Soňa Skoncová (30) je úspešná a krásna žena, ktorá všade, kde sa objaví strháva na seba pozornosť mnohých pánov. Napriek tomu, že by si mohla medzi chlapmi vyberať, je verná jednému. A to neuveriteľných 15 rokov! Ako to kráska robí?

Soňa Skoncová a jej priateľ Róbert sú spolu už viac ako pätnásť rokov. Modelka sa netají tým, že je po jeho boku šťastná. „Po celý ten čas si pre mňa úžasný,“ napísala v piatok Skoncová na sociálnu sieť svoje vyznanie priateľovi, s ktorým oslavovala práve včera okrúhle výročie. Pod ich spoločnú fotku nezabudla napísať, že sú spolu 15 rokov, a že je to bláznivá jazda. A to Soňa nedávno oslávila iba 30 rokov. Mať taký dlhý vzťah v jej rokoch a pracovať v šoubiznise sa jednoducho tak často nevidí.

Zaujímalo nás preto, ako to robí? „Ja na to nemám žiadny tajný recept. Jednoducho sa to tak nejako stalo, sme si asi od začiatku padli do oka, hneď ako sme sa spoznali, čo bolo teda, keď som mala 15 rokov, a postupne sme si vzťah budovali, dôverovali si, mali sa radi, podporovali sa vzájomne, akceptovali všetky svoje chyby a hlavne komunikovali. Tak asi preto. A je to taká moja láska životná, partner, priateľ, kamoš, všetko v jednom. Je to zvláštne, ale naozaj 15 rokov. To sa mi ani nechce veriť a hlavne v našom šoubiznise,“ priznala nám Skoncová, ktorá sa napriek dlhému vzťahu pod čepiec nehrnie.

 „Vôbec sa nezamýšľame nad takýmito vecami ako je svadba, pretože si nemyslím, že nepotrebujeme papier k tomu, aby sme to niekam posunuli. My spolu žijeme už niekoľko rokov a je nám spolu fajn. A keď sa niekedy vezmeme, tak sa vezmeme. Ale nie, že by sme sa nechceli. Keď to príde, tak to príde, ale vôbec si nezakladáme na týchto veciach,“ odvetila modelka, ktorá v blízkej dobe neplánuje ani otehotnieť: „Zatiaľ neplánujeme bábätko, ale do budúcna určite chceme.“

Zisťovali sme aj to, či párik svoje okrúhle výročie už stihol aj nejako osláviť. „Ešte sme neoslavovali, lebo výročie máme až dnes večer. Možno pre mňa niečo pripravil, neviem, nechám sa prekvapiť,“ dodala na záver Skoncová. Dvojici prajeme nech im to aj naďalej takto vydrží!

 

After all this time you are still amazing to me #15years #crazyride #15rokovvhre

Fotka uverejnená používateľom SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu