Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Útok na Markízu, aký tu ešte nebol: Je to nechutné obvinenie!

Tv Markíza Zobraziť galériu (4)
Tv Markíza (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza minulý týždeň zorganizovala deň, počas ktorého sa známe tváre spojili pre dobrú vec. Spolu s Nadáciou Markíza a neziskovou organizáciou Deťom s rakovinou zbierali peniaze pre ťažko choré deti. V rámci akcie sa redaktor Ján Tribula (40) so speváčkami Gizkou Oňovou (68) a Máriou Čírovou (28) ukázali aj na detskej onkológii, kde rozdali mikulášske balíčky. No a práve v tejto súvislosti sa na Facebooku objavil príspevok plný kritiky. Prečítajte si, čo na to hovorí samotná televízia!

Televízia Markíza sa v týchto dňoch zaoberá nepríjemným obvinením. Minulý týždeň totiž v spolupráci s Nadáciou Markíza a neziskovou organizáciou Deťom s rakovinou zorganizovali Deň s Nadáciou Markíza, počas ktorého zbierali peniaze pre ťažko choré deti (dokopy vyzbierali 75 tisíc eur).


Gizka ako Červená čiapočka, Kvetka v bačkorách a... Šmrncovná pani Sajfová: Makizáci na Vianočných trhoch!


V rámci tejto akcie tváre známe z televíznych obrazoviek zašli aj na detskú onkológiu, kde rozdávali darčeky. No namiesto uznania, sa prekvapivo dočkali slov kritiky. Na facebookovej stránke Tabuľa hanby sa totiž objavil anonymný status, ktorý kazí dobré meno televízie aj dobročinnej nadácie.

Oslovili sme v tejto súvislosti Markízu a podľa nej sa tvrdenia v príspevku nezakladajú na pravde. „Mikuláš rozdával darčeky každému dieťaťu, ktoré stretol, aj tým, ktorých rodičia nechceli, aby ich snímala kamera. Keď sme odchádzali, ostalo asi dvadsať balíčkov, ktoré sme nechali pre deti na izbách. Mnohí sme totiž, kvôli riziku infekcie, nemohli navštíviť osobne, ale nevieme o tom, že by nejaké dieťa darček nedostalo. Pre kolegov z nadácie, lekárov, sestričky a pre našu partnerskú organizáciu Deťom s rakovinou to nie je len práca. Záleží im na tom, aby týmto deťom a ich rodinám naozaj pomohli. Veľmi nás preto mrzia anonymné tvrdenia, ktoré sa nezakladajú na pravde,“ vyjadrila sa pre Topky.sk hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová.

V príspevku, ktorý vyvolal množstvo pobúrených reakcií a po internete sa šíri bleskovou rýchlosťou, sa totiž píše, že Mikuláš v podobe redaktora Jána Tribulu, rozdal balíčky len tým deťom, ktorých rodičia súhlasili s natáčaním - tie ostatné balíček nedostali. Aj o tom, že Mária Čírová ako Elza nemohla zaspievať pieseň z rozprávky Ľadové kráľovstvo, lebo na to nebol čas. Celý príspevok nájdete pod vyjadrením neziskovej organizácie Deťom s rakovinou. 

Na facebookovej stránke Tabuľa hanby sa objavil príspevok plný kritiky na adresu televízie Markíza, Nadácie Markíza a organizácie Deťom s rakovinou.
Zobraziť galériu (4)
Na facebookovej stránke Tabuľa hanby sa objavil príspevok plný kritiky na adresu televízie Markíza, Nadácie Markíza a organizácie Deťom s rakovinou.  (Zdroj: Facebook)

 

Viac o téme: Tv Markíza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu