Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Banášová obvinená z nemiestnych srandičiek: Urážala hendikepovaného?

Adela Banášová Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vážne?! Adela Banášová (36) patrí k našim najväčším moderátorským hviezdam. Je to bez pochýb veľká profesionálka, ktorá rôznymi projektami sprevádza divákov už dlhých 13 rokov. O to väčším prekvapením sú informácie, ktoré sa nám v uplynulých dňoch dostali do redakcie. Známu blondínku totiž obviňujú z nemiestnych srandičiek... Urážala hendikepovaného?!

Nie je azda jediného Slováka, ktorý by nepoznal Adelu Banášovú. Na obrazovkách sa totiž objavuje od svojich 23 a dlhé roky sprevádzala tými najväčšími televíznymi projekami. Aktuálne zakotvila ako moderátorka markizáckej Chartshow a v iných reláciách sa objavuje už len ako „hosť“. Stále však jej pracovný hamonogram výrazne zapĺňajú súkromné akcie. 

Na jednej takej bola aj nedávno. V úlohe moderátorky večera sa objavila na odovzdávaní cien nadácie jednej zo slovenských bánk. A práve tam sa malo stať niečo, čo v súvislosti s profesionálkou, akou Banášová rozhodne je, vyznieva minimálne zarážajúco. Známu blondínku totiž obviňujú z nemiestnych srandičiek - mala vraj urážať hendikepovaného. 

„Jej vyjadrenie, že ‚hluchota‘ odovzdávajúceho ju ‚teší‘, vyvolala úžasný koment od dotyčeného: ‚nebolo to pekné, robiť si srandu z môjho zdravotného hendikepu!‘ O tomto sa nepíše. Prázdna moderátorka, ktorá zabudla svoju úlohu,“ zneli slová pohoršeného diváka. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Adelu, nech nám povie, ako to celé vidí ona. „To niekto nafukuje. Tých 200 ďalších milých situácií si nikto nevšimol? Vraj to bol inak najlepší ročník... Ale to asi nie je zaujímavé,“ povedala pre Topky.sk Banášová. „A keď niekto povie o sebe na javisku, že je nahluchlý, tak to nepovažujem za zdôverenie sa s ťažkou diagnózou. To o sebe poviem denne trikrát,“ dodala známa Slovenka. No, ktovie, možno len išlo o nepochopený pokus o vtipnú poznámku. 

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu