Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Len tak-tak sa vyhla trapasu: Toto zachraňovala Vačková!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA - Pondelkový večer sa niesol v znamení osláv 60-teho výročia Slovenskej televízie a 90-teho výročia rozhlasu. No a pri tejto príležitosti samozrejme nemohli chýbať ani známe tváre slovenského šoubiznisu, ktoré sú s rozhlasom a televíziou úzko prepojené. Po boku hereckých osobností a kolegov sa tam objavila napríklad aj sympatická herečka Zuzana Vačková (47). Pozrite, pred akým trapasom musela zachraňovať svoju kamarátku Andreu Karnasovú (42)!

Pri príležitosti osláv okrúhlych výročí vysielania RTVS sa v pondelok večer konal v priestoroch historickej budovy SND galavečer. Medzi smotánku prišlo množstvo hercov, moderátorov, režisérov, či ďalších známych osobností, ktoré sú s rozhlasom a televíziou na Slovensku už dlhé roky späté.

Na akcii nechýbala ani obľúbená tvár slovenského šoubiznisu Zuzana Vačková, ktorá si slávnostnú udalosť vychutnávala po boku svojich kolegov. Objavila sa pri nej napríklad aj herečka Andrea Karnasová, ktorej ale plavovláska musela venovať viac pozornosti ako komukoľvek inému.

Večerné šaty, ktoré Andrea zvolila, sa totiž v istom momente rozviazali, no a nebyť Zuzaninej pohotovej reakcie, už-už by bol na scéne aj menší trapas. „Andrejka mala úplne nádherné šaty, ktoré sa vzadu zaväzovali na jednu mašličku, no a keďže sme neurobili poistnú mašličku, no tak sa tie šaty prosto rozviazali. Takže som ju zachraňovala a rýchlo som jej ich zaväzovala. Potom sa jej to ale už nestalo, takže už bol celý večer pokoj,“ povedala s úsmevom pre Topky. sk Vačková.

Herečka Zuzana Vačková takto zachraňovala situáciu, v ktorej sa ocitla jej kolegyňa Andrea Karnasová.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Zuzana Vačková takto zachraňovala situáciu, v ktorej sa ocitla jej kolegyňa Andrea Karnasová.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu