Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kalisovej muž: Nahý s cudzou ženou!

Martin Šmahel si na odvážnej fotografii zapózoval v Adamovom rúchu s úplne nahou modelkou. Zobraziť galériu (5)
Martin Šmahel si na odvážnej fotografii zapózoval v Adamovom rúchu s úplne nahou modelkou. (Zdroj: David Duducz)

BRATISLAVA - Ona je krásna a úspešná moderátorka, on vyšportovaný model. Miriam Kalisová (31) a Martin Šmahel (34) tvoria bezpochyby jeden z najdokonalejších párov slovenského šoubiznisu. V týchto dňoch sa ale na verejnosť dostala fotografia, na ktorej je brunetkin manžel v Adamovom rúchu s cudzou, úplne nahou ženou!

Martin Šmahel je už 4 roky ženatý s moderátorkou Miriam Kalisovou, s ktorou má takmer trojročnú dcéru Miu. Napriek tomu sa teraz na svetlo sveta dostal záber nahého víťaza súťaže Muž roka 2008. A je toho viac! Na fotografii nie je totiž sám, ale s inou ženou - tiež úplne obnaženou. 

V tomto prípade ale ťažko hovoriť o nevere. Martin pózoval pre umelecký akt v rámci charitatívnej akcie. A práve koncom minulého týždňa sa v našom hlavnom meste konala párty, na ktorej nielen raper Rakby predstavil svoj nový hudobný počin, ale boli odprezentované aj akty známych slovenských mužov. 

Zábery úplne holých fešákov zaiste potešia oko nejednej ženy. Čo na to ale ich manželky a partnerky? Zisťovali sme práve u Šmahela. „Fotilo sa to v Prahe, bolo to strašne rýchlo a bolo to také pracovné. Manželka určite nežiarlila. Na takúto prácu nežiarli,“ povedal pre Topky.sk na margo šteklivej fotografie Šmahel.

Úplne nahý Martin Šmahel si v rámci umeleckého aktu zapózoval po boku nahej ženy.
Zobraziť galériu (5)
Úplne nahý Martin Šmahel si v rámci umeleckého aktu zapózoval po boku nahej ženy.  (Zdroj: Jana Jankovičová)

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu