Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Gottovo šokujúce priznanie: Koľko má detí? Netuší!

Karel Gott údajne netuší, koľko jeho potomkov behá po tomto svete. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott údajne netuší, koľko jeho potomkov behá po tomto svete. (Zdroj: Agentúra Topfest)

PRAHA - To, že mal niekdajší lámač ženských sŕdc Karel Gott (77) vždy slabosť pre nežnejšie pohlavie, nie je žiadnym tajomstvom. Veď oficiálna bilancia tri matky, jedna manželka a štyri deti hovorí v tomto prípade za všetko. Ako to ale je v skutočnosti? Nuž, tak to nevie ani samotný maestro!

Život niekoľkonásobného českého slávika Karla Gotta je neustále plný zvratov a prekvapení. A to nielen v jeho speváckej kariére, ale predovšetkým aj v súkromí.

No a nedávno vyšla na svetlo sveta ďalšia šokujúca informácia, ktorá zaiste zaskočila mnohých maestrových fanúšikov. Aktuálne totiž vychádza výpravná kniha s názvom Solitér Karel Gott, ktorá mapuje spevákovu doterajšiu tvorbu, a poodhaľuje aj rôzne perličky z jeho osobného života.

Jeho priaznivci si v tomto počine môžu napríklad prečítať aj pomerne zarážajúcu pikošku, ktorá vznikla ešte v roku 1963 po preberaní Gottovho prvého Slávika. Spevák totiž pri vypĺňaní dotazníka vtedajšieho časopisu Mladý svět, doslova šokoval svojou záhadnou formulkou. „Stav – slobodný, počet detí – neviem!“ reagoval na otázku ohľadom vlastných potomkov Karel.

Či išlo iba o ďalší zo spevákových žartíkov, alebo to pri svojom niekdajšom bujarom živote skutočne netušil, tak to nevedno. Oficiálne má ale Karel štyri dcéry – Dominiku (43), Luciu (29) a s jeho jedinou manželkou Ivanou má Charlottu Ellu (10) a najmladšiu Nellu Sofiu (8).

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu