Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Toto nie je fotomontáž: Slováčkova frajerka sa postarala o markizáka, Felix len čumel!

Felix Slováček prišiel do Bratislavy aj s mladou milenkou Luciou Gelemovou. Zobraziť galériu (19)
Felix Slováček prišiel do Bratislavy aj s mladou milenkou Luciou Gelemovou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok sa legendárne spevácke hviezdy a známe tváre Českej a Slovenskej scény stretli v našom hlavnom meste. Medzi hosťami nechýbal ani najznámejší český neverník Felix Slováček (73), ktorému na prekvapenie robila spoločnosť opäť milenka Lucie Gelemová (33). Tá však svoju pozornosť po celý čas nevenovala len svojmu drahému. Brunetka sa počas večera postarala aj o markizáka... No a jej polovička? Tá len čumela!

Najväčšia spevácka špička a známe osobnosti Českého a Slovenského šoubiznisu sa v utorok večer stretli pod jednou strechou. V bratislavskej Inchebe sa totiž konala akcia, ktorá pripomenula staré dobré časy, kedy na scéne žiarili ešte naše legendárne hudobné hviezdy. 


Stále to vedia roztočiť: Roztancovaná Vondráčková (69) v mini, Laiferová (71) s obrovským rozparkom!


A na párty, ktorá sa potom konala, sa nášmu fotografovi podarilo urobiť skutočne zaujímavý záber. Najznámejší český neverník Felix Slováček na akciu dorazil v spoločnosti svojej o 39 rokov mladšej milenky. No tá sa nevenovala po celý čas len svojmu staršiemu partnerovi...

Svoju pozornosť upriamila aj na markizáka Jána Kubiša, ktorý je redaktorom Smotánky. Postarala sa o jeho orosené čelo, ktoré starostlivo poutierala. A jej partnerovi v tej chvíli dobre že oči nevypadli z jamiek. Išlo však len o vtipnú momentku a spolu to nijak nesúviselo. Záber je to však prinajmenšom zaujímavý. Veď uznajte!

Takýto vtipný záber sa nám podarilo zachytiť - zatiaľ čo sa milenka Felixa Slováčka postarala o markizákove čelo, jemu div že nevypadli oči z jamiek.
Zobraziť galériu (19)
Takýto vtipný záber sa nám podarilo zachytiť - zatiaľ čo sa milenka Felixa Slováčka postarala o markizákove čelo, jemu div že nevypadli oči z jamiek.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Felix Slováček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu