Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Popovič a luxusné spoločníčky: Čo s nimi má?!

Tomi Popovič Zobraziť galériu (10)
Tomi Popovič

BRATISLAVA – Slovenský spevák Tomi Popovič (39) je milujúcim otcom malej dcérky Amie a partnerom moderátorky Barbory Rakovskej (30). No aktuálne sa jeho meno intenzívne spája s luxusnými spoločníčkami. Čo s nimi hudobník má?

Spevák Tomi Popovič sa slovenskému publiku aktuálne pripomína novou piesňou. A novinka s názvom Je mi to jasné má pomerne kontroverzný charakter. Hudobník sa v nej totiž nepriamo naváža do spoločníčok a zlatokopiek.

„Na Slovensku panuje epidémia spoločníčok, kedy sa mladé dievčatá predávajú chlapom na sex za peniaze. Či už z osobného presvedčenia alebo aj kvôli neschopnej vláde vytvoriť ekonomické podmienky pre mladé ženy si zarobiť na kvalitný život,“ povedal pre Topky.sk Popovič.

„Myslím si, že žiadna žena by nemala byť na predaj a chceli sme spolu s veľmi talentovanou speváčkou Ronie urobiť song o ženách alebo dievčatách, ktoré zdieľajú rozdielne životné hodnoty a rešpekt pre samú seba. Je to podľa mňa obraz doby v ktorej žijeme a je smutné, že sa u nás medzi mladými babami šíri takýto trend,“ vysvetlil zámer nového songu hudobník.

Nová pieseň Tomiho Popoviča - Je mi to jasné.

Viac o téme: Tomi Popovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu