Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsej má novú frajerku a vraj sa to stalo opäť... Zas podľahol alkoholu?

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (4)
Braňo Mojsej (Zdroj: Miro Vacula/Facebook B.M.)

PREŠOV - Podľa informácií, ktoré sa nedávno dostali na verejnosť, je Braňo Mojsej (48) opäť zamilovaný. Jeho novou vyvolenou má byť 41-ročná podnikateľka Jana z Prešova. No hoci by človek očakával, že bude hudobník prežívať šťastné obdobie plné lásky, opäť sa hovorí, že sa vrátil na zlé chodníčky. Do redakcie sa nám totiž ozval čitateľ, ktorý tvrdí, že sa známy východniar znova opíja. Čo na to spevák?

Nedávno sa prevalilo, že v živote Braňa Mojseja je nová žena. Má ňou byť 41-ročná podnikateľka Jana z Prešova. A hoci sa spočiatku hovorilo o tom, že východniarova nová láska je za vodou, od zverejnenia tejto informácie nám neustále chodia správy o jej dlhoch. 


Pravda o Mojsejovej frajerke: Sú spolu už roky a... Nie je to žiadna boháčka! 


No aktuálne nás čitateľ oboznámil s niečím ešte závažnejším – podľa jeho informácií sa abstinujúci hudobník opäť vrátil na zlé chodníčky. „Tlačia sa v založenom byte s dvomi deťmi a tam aj popíjajú,“ prezradil nám. „Keď je na mol, ratuje ho Janin syn,“ prekvapuje ďalšími slovami.

Braňo pritom ešte nedávno na Facebooku zverejňoval videá, v ktorých o svojom probléme s alkoholom otvorené hovorí a zdalo sa, že sa mu nad touto neresťou podarilo zvíťaziť. Spýtali sme sa ho preto, ako to teda je. Ako prvé chcel vedieť, či informácie neposkytol istý D. K., pričom priezvisko sa zhodovalo s menom jeho partnerky za slobodna. 

A následne sa voči týmto správam o svojom opätovnom poklesnutí rázne ohradil. „No ja by som sa s ním chcel stretnúť na súde, čo by povedal, podľa čoho tak píše, pretože som v plnom nasadení a práve dnes som bol na kontrole, takže je to všetko v poriadku,” uviedol.

Otázkou teda zostáva, či mu chce niekto takýmito správami ublížiť. Pravdou totiž je, že práve nedávno začal Braňo opäť viac vystupovať verejne a má aj vlastnú talkshow v istom podniku. A to by si asi všimli viacerí, keby naozaj znovu podľahol alkoholu... 

Viac o téme: Braňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu