Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čekovský vždy a všade s milenkou: O chvíľu už rodí!

Nataša Džunková a Marián Čekovský Zobraziť galériu (6)
Nataša Džunková a Marián Čekovský

VÍGĽAŠ - Stále spolu! Marián Čekovský (39) sa dal dokopy s kolegyňou Natašou Džunkovou vďaka množstvu spoločných vystúpení. Brunetka je aktuálne už vo vysokom štádiu tehotenstva, a tak sa počas víkendovej akcie na pódiu neobjavila. Ako však prezradilo video z podujatia, nechýbala tam. Hoci sama nespievala, sprevádzala otca svojho nenarodeného dieťaťa. A ukázala poriadne veľké bruško.

Marián Čekovský vždy staval rodinu na prvé miesto. Hoci nie je ženatý, dlhé roky žil s partnerkou Ľubkou, s ktorou má dve deti. Nedávno však vyšlo najavo, že to tretie mu porodí kolegyňa Nataša Džunková. 


Neverný Čekovský! Doma žena a dve deti, ďalšie čaká s inou... Je to speváčka!


Hoci spevák sa k téme oficiálne vyjadrovať nechcel, nezačal sa skrývať. S brunetkou sa naďalej ukazoval na spoločenských akciách, dokonca nemali problém ani pózovať fotografom. Rovnako aj počas uplynulého víkendu sa vybrali do spoločnosti bok po boku. 

Na facebookovej stránke slovenského hotela sa objavilo video, ktoré zachytáva hudobníkov vrátane Mariána a Nataše, ako si robia selfie na nádvorí. Zábery zároveň prezradili, že speváčka má už riadne veľké bruško a zrejme porodí už každú chvíľu. 

Pohľad na samotný koncert však odhalil, že Nataša sa na pódiu neobjavila. Na akcii nespievala, len sprevádzala svojho partnera. Zdá sa, že teraz spolu trávia naozaj každú chvíľu a všade chodia spolu. 

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu