Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Evita ako ste ju ešte nevideli: S bruškom a na vysokých podpätkoch!

Evita Urbaníková Zobraziť galériu (5)
Evita Urbaníková (Zdroj: RealWoman)

KOŠICE - Fíha, to je pohľad! Spisovateľka Evita Urbaníková (40) sa počas uplynulého víkendu objavila v Košiciach. Otváral sa tam filmový festival Art Film Fest, v rámci ktorého predstavila svoju filmovú novinku. Plavovláska bola na akcii neprehliadnuteľná. Nielen kvôli svojmu tehotenskému brušku, ktoré sa jej už črtalo po šatami, ale najmä pre jej rozžiarenú tvár, z ktorej sálalo viditeľné šťastie a spokojnosť.

Darí sa jej v práci i v súkromí!  Spisovateľka  Evita Urbaníková,  ktorá  pred pár mesiacmi oslávila 40, sa už niekoľko mesiacov teší na prírastok do rodiny. Bude to jej tretie dieťa, pričom s priateľom Pawlom vychováva aj jeho dve ratolesti.  

O tom, že jej tehotenstvo naozaj pristane, sa mohli presvedčiť aj návštevníci  filmového festivalu v Košiciach, kam plavovláska  počas uplynulého víkendu zavítala. Na Art Film Fest prišla totiž exkluzívne predstaviť svoju filmovú novinku Všetko alebo Nič.

Nahodená v červených voľných šatách, spod ktorých jej už vykúkalo tehotenské bruško, a v lodičkách na vysokých podpätkoch bola neprehliadnuteľná. Takto Evitu jej fanúšikovia zrejme ešte nevideli, keďže v čase, keď čakala svoje prvé dve deti, nebola až na takom šoubiznisovom výslní, ako je dnes. Okrem toho bolo vidieť na jej rozžiarenej tvári, že je dnes naozaj spokojná a šťastná.

Zaujímalo nás, či tak dobre vyzerá vďaka tehotenstvu, alebo má nejaký tajný recept. „Nemám žiadny recept, snáď to, že veľa, ale naozaj veľa spím, pomáha k tomu, že vyzerám spokojne,“ odvetila s úsmevom Evita. 

Evite to na akcii nemierne pristalo.
Zobraziť galériu (5)
Evite to na akcii nemierne pristalo.

Viac o téme: Evita Urbaníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu