Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trápenie Adely Banášovej pred kamerami: Prečo jej to urobili?!

Adela Banášová sa počas natáčania stredajšej Chart Show poriadne natrápila. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová sa počas natáčania stredajšej Chart Show poriadne natrápila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Kontrolovala každý pohyb! Televízia Markíza svojim divákom stredy pravidelne spríjemňuje hudobnou reláciou Chart Show. Tú moderuje Adela Banášová (35), ktorá sa pred kamerami objavuje samozrejme zakaždým inak oblečená. No posledný výber šiat nebol práve najšťastnejší - ultra mini kúsok totiž ostrieľanú moderátorku poriadne potrápil.

Markizácka Chart show patrí k reláciám, ktorá pravidelne k televíznym obrazovkám láka veľké množstvo divákov. A inak to nebolo ani uplynulú stredu. No viac ako rebríček motivačných piesní tentoraz pútala pozornosť moderátorka Adela Banášová. Dôvod? Pred kamerami sa doslova trápila. 

Stylisti totiž blondínku obliekli do super krátkych mini šiat, ktoré už v stoji len tak-tak zahalili to najintímnejšie. No a keď si známa Slovenka sadla... To už bol iný level! Svedčí o tom aj jej reakcia na slová Oľgy Belešovej, ktorá povedala, že ju moderátorka motivuje. „A čím, prosím ťa? Ako viem sedieť v tejto veci?“ zahlásila plavovláska. 

Po celý čas natáčania si totiž Adela kontrolovala, či jej spod svetlej látky niečo nevykúka. A občas si to veru neustrážila. No uznajte, takýto outfit bol doslova ako za trest! 

Adelu Banášovú v stredajšej Chart Show poriadne potrápili ultakrátke mini šaty.
Zobraziť galériu (5)
Adelu Banášovú v stredajšej Chart Show poriadne potrápili ultakrátke mini šaty.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Adela BanášováChart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu