Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zdrvená Dara Rolins: Prvýkrát o smrti otca!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins

BRATISLAVA - Neopísateľný smútok! Dara Rolins (43) minulý týždeň prišla o otca Dušana (†68). Podľa českého Blesku zomrel po opakovanej mŕtvici. Speváčka tieto správy nijako nekomentovala, v nedeľu večer sa však so svojimi fanúšikmi podelila o svoje pocity.

Daru Rolins vo štvrtok večer zasiahla naozaj smutná správa. Jej otec Dušan v ten deň naposledy vydýchol. 

Speváčka na otázky novinárov neodpovedala, v nedeľu večer sa však k strate svojho rodiča vyjadrila na Facebooku. Svojich fanúšikov nechala nahliadnuť do svojich pocitov. „Odišiel vo štvrtok večer. A už sa k nám nikdy nevráti... a nič už nebude také, aké bolo predtým. Áno, bolí ma srdce a strašne mi chýba. Bol najlepší z najlepších. Môj smútok nemá jednotku miery,” napísala Dara s tým, že nechce nikoho zbytočným pátosom doháňať k slzám. 

„Ja viem, čo je bolesť. Nemusel mi kvôli tomu zomrieť ocko. Pár jaziev už na duši mám. Neporovnávam neporovnateľné, nepúšťam sa do úvah na tému kedy puká srdce viac nahlas… proste mi je smutno. Chýba mi ako nikto predtým a budem sa musieť naučiť s tým pocitom ďalej žiť. Radovať sa zo spomienok, byť s ním aj naďalej v rovnako „živom” kontakte ako predtým, teraz už len vo svojich myšlienkach. Viem, že nebudem prvá ani posledná… len si zase o trochu viac budem vážiť život. Ten svoj a život každého ďalšieho z nás…” dodala. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu