Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší expresný rozvod v našom šoubiznise: Konečne voľná... A musí sa znova vydať!

Nikola Komorová je už rozvedenou ženou. Zobraziť galériu (5)
Nikola Komorová je už rozvedenou ženou. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Koncom minulého roka sme vás na Topkách informovali o stroskotanom manželstve Nikoly Komorovej (24). Ako nám tmavovláska vtedy prezradila, vo vzťahu s ex prežívala doslova muky. Partner ju vraj otĺkal a ponižoval. Necelého polroka od rozchodu sa exfarmárka dočkala vyslobodenia - vo štvrtok poobede sa totiž konal rozvod. No hoci slobodnou sa kráska stala v priebehu pár minút, už čoskoro sa bude musieť znova vydať!

Nikola Komorová sa koncom minulého roka rozišla s manželom Tomášom Práznovským, ktorému svoje áno povedala len pred dvomi rokmi. Dôvodom malo byť jeho agresívne správanie - ako nám totiž kráska prezradila, vo vzťahu s ex prežívala hotové peklo. Partner ju mal otĺkať a ponižovať, kvôli čomu tmavovláska dokonca skončila aj v nemocnici. 


Desivé pozadie Komorovej »finančného podvodu«: Roky otĺkania a ponižovania... Dobitá skončila v nemocnici!


A necelého polroka od rozchodu je kráska opäť voľná. Vo štvrtok poobede sa totiž konal rozvod, ktorý trval len zopár minút. Kráska to prezradila na Facebooku. „Som šťastná, že je to za mnou a šťastne rozvedená bez nijakých problémov zbytočných,“ zverila sa svojim priateľom na sociálnej sieti Komorová. 

No slobodnou tmavovláska zrejme nezostane dlho. Ako sme vás totiž na Topkách informovali, Nikola našla šťastie po boku iného muža, futbalistu Filipa Ďuriša, s ktorým v týchto chvíľach už čaká aj svoje prvé dieťatko. No a práve kvôli nemu sa budúci rodičia s prípravami svadby budú musieť trochu poponáhlať. 


Sexica Komorová po dramatickom rozchode s tyranom: Je tehotná! A plánuje aj druhú svadbu...


Zákon o rodine totiž určuje, že ak sa dieťa narodí do 300-tého dňa po zániku manželstva alebo po jeho vyhlásení za neplatné, automaticky sa považuje za otca exmanžel matky. No v prípade, že by sa dvojica do narodenia malinkého stihla zosobášiť, komplikáciám s uznaním otcovstva by sa vyhla. Ak sa totiž dieťa narodí žene znovu vydatej, za otca sa považuje už neskorší manžel, a to aj v prípade, že sa narodilo pred uplynultím 300-tého dňa.

A zdá sa, že Komorová nad skorým sobášom reálne rozmýšľa. Svedčí o tom jej príspevok na webe. „Sloboda je veľmi krásny pocit, volajte ma slečna Komorová. Ale fakt neviem koľko. Nie, nezbláznila som sa, len som ujetá,“ napísala budúca mamička. Snažili sme sa s Nikolou kvôli rozvodu aj spojiť, no na naše správy neodpovedala. 

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu