Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tajná promi svadba v zahraničí: Tásler sa oženil... Po 13 rokoch!

Bubeník kapely IMT Smile a zároveň jej manažér Miro Tásler sa po 13 rokoch vzťahu oženil s partnerkou Hanou. Zobraziť galériu (4)
Bubeník kapely IMT Smile a zároveň jej manažér Miro Tásler sa po 13 rokoch vzťahu oženil s partnerkou Hanou. (Zdroj: Facebook M.T.)

BRATISLAVA - Sú svoji! Ak sa dvaja ľudia ľúbia, logickým vyústením ich vzťahu je svadba. Po dlhých 13 rokoch sa tento vážny životný krok rozhodol urobiť aj bubeník kapely IMT Smile a zároveň jej manažér Miro Tásler (40). Partnerku Hanku si zobral pred polrokom v Toskánsku a všetko prebiehalo prísnej tajnosti. O obrade vedelo len zopár najbližších ľudí!

Čoraz viac snúbencov si namiesto tradícií na Slovensku vyberá pokojnú svadbu bez stresov niekde v zahraničí. A tento spôsob oddania je zjavne veľmi obľúbený aj medzi hudobníkmi v kapele IMT Smile. Veď po lídrovi skupiny Ivanovi Táslerovi, sa na dovolenke oženil aj jeho brat, bubeník a manažér Miro Tásler. 


Tásler sa oženil na pláži: Svadba v exotike!


Svoje áno povedal partnerke po dlhých 13 rokoch. A urobil tak koncom septembra v úplnej tajnosti v talianskom Toskánsku. „Po 13 rokoch a xy otázkach v znení: ‚Tak kedy bude svadba?‘ Sme si povedali, že bude 16.9.2015 v krásnom Toskánsku. A fakt bola - prekvapko,“ podelil sa so svojimi priateľmi na sociálnej sieti Facebook deň po obrade, no širokej verejnosti bola táto informácia doposiaľ tajomstvom. (Novo)manželom gratulujeme! 

So svojím šťastím sa Miro Tásler podelil deň po svadbe na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (4)
So svojím šťastím sa Miro Tásler podelil deň po svadbe na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook M.T.)

Viac o téme: IMT Smile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu