Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sklovská so sukňou poriadne vysoko, Skoncová sa na móle trápila!

Sisa Sklovská si dvíhala sukňu, Soňa Skoncová mala na móle problémy. Zobraziť galériu (48)
Sisa Sklovská si dvíhala sukňu, Soňa Skoncová mala na móle problémy.

BRATISLAVA - Zaujímavé momenty, úsmevné situácie a veľkolepé finále! Aj v takomto duchu sa niesol posledný deň prehliadok v rámci Bratislavských módnych dní. Bodkou za prehliadkami bolo predstavenie kolekcie, ktorú predvádzali mnohé známe tváre. Medzi nimi nechýbala ani modelka a moderátorka Soňa Skoncová (29), ktorej sa pred zrakmi hostí podaril poriadny trapas. Na zmysly prítomných zaútočila aj speváčka Sisa Sklovská (50), ktorá ani tentokrát nesklamala a opäť ukázala aj čosi navyše.

Toto zrejme nečakala! V piatok večer sa uskutočnili posledné prehliadky v rámci Bratislavských módnych dní. Mólo patrilo najnovším kolekciám talentovaných návrhárov. Pohľady všetkých prítomných na seba počas večera strhla najmä Soňa Skoncová.

Okrem svojho dokonalého vzhľadu však tentokrát na móle zaujala aj úsmevným momentom. Brunetku totiž potrápili veľké topánky, ktoré jej na predvádzacom móle spôsobili poriadne problémy. Lodičky sa jej počas predvádzania vyzúvali. „Topánky mi boli veľké o číslo alebo dokonca až o dve. Neboli moje, ale boli určené k tomuto modelu, takže boli požičané. Síce boli vystlané takou malou penou, ale nepomohlo to,“ povedala nám Soňa. Tá sa v záverečnom defilé nakoniec prešla bosá.  


Trapas krásnej Slovenky priamo na móle, presvitajúce bradavky aj MEGAvýstrih Drobovej!


Bez povšimnutia nezostala samozrejme ani Sisa Sklovská, ktorá zažiarila v honosnej čiernej róbe. Slovenská diva opäť nezaprela svoj temperament. Na pódiu sa poriadne vybláznila a z priesvitnej tylovej sukne, ktorú si počas predvádzania dvíhala poriadne vysoko, jej vytŕčali dlhé štíhle nohy. Treba uznať, že Sklovská vyzerá na svoj vek naozaj skvelo a na prehliadke opäť raz potvrdila, že sa stále môže pýšiť postavou mladice. Fotografie nájdete v našej GALÉRII

Soňa Skoncová dokončila prehliadku bez topánok.
Zobraziť galériu (48)
Soňa Skoncová dokončila prehliadku bez topánok.

Viac o téme: Soňa SkoncováSisa Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu