Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V Jojke sa zbláznili?! Toto diváci asi nepochopia...

Televízia Joj urobila nečakaný krok. Zobraziť galériu (6)
Televízia Joj urobila nečakaný krok. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie prekvapenie! Už túto sobotu spúšťa televízia JOJ novú zábavnú šou Vtedy na západe. Hlavných protagonistov stvárnia obľúbení zabávači, ktorí prerozprávajú životné príbehy divákov s napätím, no hlavne s veľkou dávkou humoru. Moderátorská špička sa však tentoraz zhostí len úlohy rozprávačov a glosátorov. Na stoličku moderátora zasadne doposiaľ nie príliš známy Ondrej Kandráč.

Veľa zábavy, nekonečný humor a skutočné príbehy! Nový hudobno-zábavný program s názvom Vtedy na západe odštartuje na obrazovkách TV JOJ už túto sobotu. Jeho súčasťou budú obľúbené tváre česko-slovenského šoubiznisu. Diváci sa tak môžu tešiť na partičku energických a zábavných mužov v podaní Michala Hudáka, Mateja Sajfu Cifru, Mariána Čekovského, Marcela Forgáča a Jakuba Prachařa, ktorí vyrozprávajú skutočné historky od bežných ľudí okorenené poriadnou dávkou humoru.


Známe mená v novej jojkárskej šou: Stačila chvíľka a boli v sebe!


No lukratívny moderátorsky flek vyfúkol týmto známym menám hudobník Ondrej Kandráč. Ten sa okrem toho postará spolu so svojou skupinou Kandráčovci aj o hudobnú zložku programu. Spevák ale nemá žiadne skúsenosti s moderovaním veľkých televíznych projektov a je preto otázne, či vedenie televízie urobilo krok vedľa alebo sa im tento nečakaný ťah napokon aj osvedčí. Nuž, nechajme sa prekvapiť.

Na moderátorskú stoličku nového zábavného projektu Vtedy na západe sa posadí hudobník Ondrej Kandráč.
Zobraziť galériu (6)
Na moderátorskú stoličku nového zábavného projektu Vtedy na západe sa posadí hudobník Ondrej Kandráč.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraMichal HudákVtedy na západe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu