Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa slovenská kráska polonahá v zahraničí: Vychudnutá postava a neopálené intímne miesta!

Michaela Kocianová Zobraziť galériu (6)
Michaela Kocianová (Zdroj: Antoine Verglas)

BRATISLAVA - Bezchybná tvár, vypracovaná postava a sexepíl - takto poznáme slovenskú topmodelku Michaelu Kocianovú (27), ktorá je mimoriadne úspešná v zahraničí. Na móle však predviedla aj extrémne štíhle telo a neopálené miesta pri intímnych partiách.

Slovenská kráska Michaela Kocianová patrí už dlhšie medzi najsexi modelky sveta. Krásnu Slovenku s obľubou oslovujú renomovaní návrhári a na módnych prehliadkach žne jeden úspech za druhým. No nečudo! Veď naša najúspešnejšia modelka svojím dokonalým vzhľadom a črtami tváre vyráža dych azda každému chlapovi.


Polonahá slovenská topmodelka v posteli: Wau, toto telo stojí za hriech!


Naposledy upútala fanúšikov na sociálnej sieti starším záberom. Po móle sa prešla v modeli inšpirovanom uniformou sexi námorníčky. Pikantný kúsok ale odhalil viac ako len modelkino vypracované telo. Jej dokonalé dlhé nohy nepekne „zdobili“ neopálené intímne miesta.

Okrem toho modelka zarážala aj svojou superštíhlosťou. Na prehliadke totiž ukázala rebrá a vytŕčajúce kosti na hrudi. Aj v tomto prípade zjavne zaúradoval prototyp aktuálne žiadanej krásy. Ostáva len dúfať, že táto voľba ultra štíhlej línie bude len dočasná.

Známa slovenská kráska polonahá
Zobraziť galériu (6)

Michaela Kocianová je aktuálne ambasádorkou Schwarzkopf Elite Model Look. Ak chcete preraziť vo svete modelingu, prihláste sa: 

Známa slovenská kráska polonahá
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu