Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Podzámska v sprche: Pozrite, takto ste ju ešte nevideli!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska (Zdroj: tv doma)

BRATISLAVA - Odvaha jej nechýba! Zverejňovanie fotiek na sociálnych sieťach bez nánosov mejkapu je v súčasnej dobe opäť horúcim trendom. Podľahli mu aj mnohé známe dámy zo slovenského šoubiznisu, ktoré sa neštítia ukázať sa svojim priaznivcom aj v takejto podobe. Výnimkou nie je ani herečka Elena Podzámska (44), ktorá na svoje fanúšikovské stránky pravidelne pridáva fotky odhaľujúce jej naturálny vzhľad. Tentoraz sa cvakla dokonca v sprche.

Svoju prirodzenosť pred nikým neskrýva! Pri pohľade na herečku Elenu Podzámsku majú fanúšikovia pocit, akoby zastavila čas. Svojou dokonalou figúrou a mladistvým vzhľadom často vyráža dych nejednému priaznivcovi.

A hoci aj po štyridsiatke vyzerá stále rovnako úchvatne, bez nánosov líčidiel by ste si ju na ulici len sotva všimli. Aj napriek tomu však brunetka patrí k tým celebritám, ktoré sa na sociálnych sieťach rady podelia o fotky zo svojho súkromia. Doma sa vôbec nelíči a nemá problém ukázať sa, ako vyzerá v skutočnosti bez akýchkoľvek úprav.

Naposledy sa napríklad cvakla v sprche, s turbanom na hlave a bez jedinej štipky mejkapu. Síce to sympatickej brunetke väčšinou pristane aj v takejto prirodzenej podobe, najnovšia fotografia, ktorá vznikla v herečkinej kúpeľni, rozhodne nepatrí k tým najlepším. Veď posúďte sami!

Viac o téme: Elena Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu