Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Módny trapas slovenskej speváčky: Pozrite, čo na seba navliekla!

Mária Čírová s partnerom Marošom Kachútom Zobraziť galériu (7)
Mária Čírová s partnerom Marošom Kachútom (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred kamerami vyzerá väčšinou výborne a jej outfity z nej často vyčarujú štýlovú ikonu. Tentokrát jej to však nevyšlo. Úspešná slovenská speváčka Mária Čírová (27) sa v sobotu objavila na výstave maliara Romana Lazara, ktorú sprevádzala aj svojím speváckym vystúpením. Viac ako spevom však zaujala takýmto módnym prešľapom!

Doma, na pódiu, či v štúdiu zarezáva na sto percent a ako dvojnásobná prominentná mamička nezabúda, že o svoj zovňajšok sa treba aj ukážkovo starať. Reč je o éterickej speváčke Márii Čírovej, ktorá je známa svojským štýlom obliekania. Je totiž neprehliadnuteľná, kdekoľvek sa objaví a jej kreácie všetkým prítomným priam vyrážajú dych.

Tentokrát to ale úspešnej umelkyni veľmi nevyšlo. Na sobotňajšiu vernisáž slovenského výtvarníka Romana Lazara totiž zvolila outfit v podobe teplákovej súpravy, ktorú navyše doplnila čiernymi vysokými sandálmi vhodnými skôr k večernej elegancii. Vyzeralo to teda naozaj nezvyčajne. Veď pozrite sami!


Takto sa chodí do spoločnosti? Čírová vizážou zaskočila hostí!


Mária Čírová prišla na vernisáž v športovom úbore, ktorý pôsobil spolu s elegantnými vysokými sandálmi dosť chaoticky.
Zobraziť galériu (7)
Mária Čírová prišla na vernisáž v športovom úbore, ktorý pôsobil spolu s elegantnými vysokými sandálmi dosť chaoticky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu