Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi Jojkárka v úsporných bikinách: Pozooor, lebo ti padnú!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (4)
Soňa Skoncová (Zdroj: Instagram S.S.)

BRATISLAVA/MIAMI - Wau, wau, wau! Jojkársky Top Star magazín sa pýši poriadne sexi moderátorkami. Jednou z nich je aj 1. vicemiss Slovensko 2009 Soňa Skoncová (28). Tá si aktuálne užíva horúce chvíle plné oddychu na slnečnom Miami. Svedčí o tom množstvo fotiek, ktoré kráska vešia na sociálne siete. Práve tam sa pochválila aj dráždivým záberom len v úsporných bikinách. Pozrite, veď podprsenka jej na prsiach držala len tak-tak!

Soňu Skoncovú môžeme bez debát oznažiť za jednu z najsexi slovenských moderátoriek. Svedčí o tom aj množstvo fotiek, ktoré kráska vešia na svoje profily na sociálnych sieťach. 


Divákom Jojky by vyrazila dych: Moderátorka z Koliby v priesvitnej bielizni!


Aktuálne si brunetka vychutnáva chvíle voľna na slnečnom Miami. A opäť má svojim fanúšikom čo ukázať. Najnovšie sa na webe pochválila horúcim záberom len v úsporných bikinách. 

A tie usmievavej tmavovláske držali na prsiach len tak-tak. Z vrchnej časti plaviek sa jej ženské zbrane doslova predierali von a pôsobilo to tak, akoby jej každú chvíľu chceli padnúť dole. Ale mužov v jej okolí by takáto malá nehoda určite potešila... 

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu