Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Heringhová vytasila zbrane: Prsia v hlavnej úlohe!

Andrea Heringhová Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová

BRATISLAVA - Upútať dokáže za každých okolností! Bývalá playmate Andrea Heringhová (34) opäť predviedla štipku pikantnosti, ktorú zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. Odhaľovanie sa pre ňu nie je ničím výnimočným a pre svojich fanúšikov tak najnovšie pripravila záber, na ktorom vytasila bujný dekolt.

Trojnásobná mamička sa vždy pýšila dokonalou postavou. Za uplynulý polrok sa ale u bývalej playmate objavili zdravotné problémy. Trpela bolesťami nohy, čo sa časom mohlo podpísať aj na jej zovňajšku.


Heringhová s kilami navyše: Som plnoštíhla a nevadí mi to!


Andrea Heringhová sa však momentálne zrejme opäť vracia do formy. O tom, že sa o seba ukážkovo stará, naznačujú aj fotografie, ktoré na sociálnej sieti permanentne vystavuje na obdiv. Príležitostná modelka a partnerka Borisa Kollára totiž aktuálne dala na známosť, že opäť športuje.

Urobila tak sexi záberom, na ktorom pretŕča svoj dokonalý dekolt. Plavovláska sa cvakla v krátkom športovom tope, spod ktorého jasne vykúkali jej bujné vnady. Heringhovej provokatívny záber ocenila najmä mužská časť jej fanúšikov: „Najkrajšia reklama na ... (športová značka, pozn. red.), akú som kedy videl,“ napísal jeden z používateľov Facebooku.

Príťažlivá Andrea tak opäť potvrdzuje svoju túžbu byť na očiach verejnosti, kde neustále prezentuje svoj pôvab a sexepíl. 

Andrea Heringhová vystavila na obdiv svoje prsia.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová vystavila na obdiv svoje prsia.  (Zdroj: Facebook A.H.)

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu