Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strach a panika pri natáčaní nového jojkárskeho seriálu: Veď mu išlo o život!

ZOO je novým seriálom televízie Joj. Zobraziť galériu (8)
ZOO je novým seriálom televízie Joj. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Unikol len o vlások! Práca herca je skutočne nebezpečná - teda aspoň toho, čo hrá v novom jojkárskom seriáli ZOO. Ako totiž pri pondelkovej tlačovej konferencii vyšlo najavo, pri natáčaní scény s tigrom išlo jednému z umelcov doslova o život. Na pľaci v momente zavládol obrovský strach a panika.

V úvode nového roka sa na obrazovky televízie Joj dostane seriál ZOO. Ako už samotný názov prezrádza, ide o počin z prostredia zoologickej záhrady. Pri natáčaní preto nemohli chýbať ani skutočne divoké zvieratá. No a spolupráca s nimi nebola vôbec jednoduchá... Niekoľkokrát na ňu tvorcovia takmer doplatili!

Počas včerajšej tlačovej konferencii sa preriekol herec Milan Bahúl, ktorý prezradil nebezpečné zákulisie jednej zo scén. Na pľaci vraj v istom momente zavládol strach a napätie a synovi herca Petra Šimuna išlo doslova o život.

O mrazivé chvíle sa postaral 150-kilový tiger, ktorý chlapca takmer zožral. Režisér totiž mladého herca poslal k obrovskej šelme do klietky, aby scéna pôsobila dôveryhodnejšie. Zviera to však rozčúlilo a začalo hrozne vyvádzať – stačilo tak skutočne málo a mohlo prísť k veľkej tragédii. 

V tom momente pri odvážnom mladíkovi doslova stáli všetci anjeli strážni. „Bol som pri tom natáčaní, nebolo to vtipné, každý mal strach. Ani netuším, ako ho do tej klietky presvedčili ísť, ale určite na to nezabudne,“ opísal nebezpečné chvíle Andy Hryc. Hercovi sa však, našťastie, nič nestalo a na hororové chvíle počas natáčania bude bez pochýb spomínať do konca života. 

Viac o téme: ZOO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu