Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovský úspech: Táto Slovenka je najkrajšia žena z celej Európy!

Slovenská kráska Petra Denková získala titul Miss Europe Supranational 2015. Zobraziť galériu (21)
Slovenská kráska Petra Denková získala titul Miss Europe Supranational 2015. (Zdroj: youtube.com)

POĽSKO - Slovenská krása bodovala vo svete! O pozitívnu reprezentáciu našej krajiny v zahraničí sa postarala 2. vicemiss Slovensko 2015 Petra Denková (22). Tá posledné dva týždne strávila v neďalekom Poľsku, kde sa konalo svetové finále súťaže krásy Miss Supranational. A našej kráske sa podarilo zaujať. Spomedzi všetkých reprezentantiek Európy bola totiž zvolená za úplne najkrajšiu a získala titul Miss Europe Supranational 2015.

Opäť sa potvrdilo staré známe – Slovenky sú najkrajšie! Aspoň v Európe... Dokázala to naša 2. vicemiss Slovensko 2015 Petra Denková. Krásna brunetka totiž v tvrdej konkurencii z celého sveta bojovala o titul Miss Supranational. A hoci sa jej nepodarilo umiestniť na najvyššej priečke, napriek tomu bodovala. 

Porota ju totiž zvolila za najkrajšiu Európanku súťaže a rodáčka z Uhorského sa tak môže pýšiť titulom Miss Europe Supranational 2015. „S obrovskou radosťou Vám oznamujeme, že slovenská delegátka a naša 2. vicemiss 2015 Petra Denková sa na medzinárodnej súťaži krásy Miss Supranational 2015 stala kontinentálnou kráľovnou Európy a domov si odnáša titul Miss Europe Supranational, teda titul pre najkrajšiu Európanku z celej súťaže,“ oznamovala šťastnú správu facebooková stránka Miss Slovensko. 

„Je to bezpochyby najlepší úspech Slovenky na tejto súťaži a celkovo jeden z najväčších úspechov našich dievčat na medzinárodných súťažiach krásy,“ písalo sa ďalej. Pre výraznú tmavovlásku však tento titul nebol jediným úspechom. Dostala sa totiž do výberu desiatich najlepších dievčat v rámci kategórií Top Model a Best Body. V druhej zo spomínaných dokonca obsadila krásne druhé miesto spomedzi 82 súťažiacich. 


Toto telo si zapamätajte: Slovenská kráska boduje v zahraničí!


Najprestížnejší titul súťaže Miss Supranational získala reprezentantka Paraguaja Stephania Vazquez Stegman. Ďalšie dve priečky si rozdelili delegátky z Kanady a Kolumbie. 

Druhá vicemiss Slovensko 2015 Petra Denková bodovala na medzinárodnej súťaži krásy Miss Supranational. Spomedzi všetkých Európaniek bola zvolená za najkrajšiu reprezentantku. Pýši sa titulom Miss Europe Supranational 2015.
Zobraziť galériu (21)
Druhá vicemiss Slovensko 2015 Petra Denková bodovala na medzinárodnej súťaži krásy Miss Supranational. Spomedzi všetkých Európaniek bola zvolená za najkrajšiu reprezentantku. Pýši sa titulom Miss Europe Supranational 2015.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Miss SlovenskoPetra Denková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu