Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi Kormúthová ako ju nepoznáme: S chlpatým obočím!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Takto ste ju ešte nevideli! Bývalá športová moderátorka RTVS Kristína Kormúthová (29) patrí medzi najštýlovejšie známe Slovenky. Včera večer sa objavila na semifinálovom kole Česko Slovensko má talent, kde svojím výzorom mnohých zaskočila. Sexi brunetka totiž tentokrát stavila na bláznivejší imidž, než sme u nej zvyknutí.

Úplne iná! Kristína Kormúthová je známa tým, že do spoločnosti vždy chodí nahodená v luxusných outfitoch. V stredu večer na semifinále talentovej šou však mnohých svojím výzorom bezpochyby zaskočila.

Jedna z najštýlovejších žien slovenského šoubiznisu, ktorá je v spoločnosti takmer vždy za elegantnú dámu, tentoraz tak ani zďaleka nepôsobila. Sexi brunetka totiž prišla na akciu v roláku, ktorý každému hneď udrel do očí.

Vtipné farebné pierkové aplikácie tvoriace oči a obočie boli jednoducho neprehliadnuteľné. „Všetky oči na mne! Myslím teda na tom roláku,“ okomentovala svoj outfit so smiechom Kormúthová, ktorá nám priznala, že má niekedy chuť si jednoducho sama zo seba vystreliť.

Zábava však nie je to jediné, prečo známa kráska zvolila takýto štýl oblečenia. „Zmenila som svoju životnú filozofiu. Neberiem sa už až tak vážne. Prečo si nedať aj takýto rolák, ktorý vyvolá úsmev. Ešte som ho nemala na sebe, čakal na svoju príležitosť,“ povedala nám bývalá moderátorka.

So svojím skutočným obočím však žiadne bláznivé zmeny robiť nemieni. „Ja si na obočie potrpím, dotvára celkový dojem. Mám hnedé, aby ladilo k vlasom. Ešte som nedošla do toho štádia, že by som si dala farebné vlasy, mihalnice či dokonca obočie,“ dodala na záver k tejto téme Kristína.

Kristína Kormúthová vo vtipnom roláku.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová vo vtipnom roláku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu