Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kmotríkovej boj s rakovinou: Opäť mala problémy!

Adriana Kmotríková už štyri mesiace bojuje so zákernou rakovinou. Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková už štyri mesiace bojuje so zákernou rakovinou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Statočne bojuje! Adriana Kmotríková (45) sa pred štyrmi mesiacmi dozvedela zdrvujúcu správu. Lekári jej diagnostikovali zákernú rakovinu mozgu. Napriek náročnej operácii a nepríjemnej liečbe sa však už po troch mesiacoch vrátila do práce. Ubehol odvtedy už mesiac a zaujímalo nás, ako blondínka vysielanie zvláda. A prekvapila nás otvoreným priznaním - pred pár týždňami mala opäť zdravotné problémy.

Jojkárka Adriana Kmotríkovej dostala začiatkom júla od života tvrdú ranu. Lekári jej totiž na mozgu našli nádor. Blondínka preto musela rýchlo podstúpiť náročnú operáciu mozgu. 


Kmotríkovej vážna diagnóza: Nádor na mozgu!

Adriana Kmotríková po operácii nádoru: Teraz začali dni strachu! 


No napriek tomu že jej bola diagnostikovaná zákerná rakovina a moderátorka sa stále podrobuje nepríjemnej liečbe, už po troch mesiacoch sa vrátila do práce a bežného života.

Návrat pred televízne kamery však nebol úplne jednoduchý. Hoci plavovláska rozdávala úsmevy a pôsobila, že všetko zvláda bezproblémovo, nebolo to celkom tak. Ako nám totiž Kmotríková prezradila, pociťovala obrovskú únavu a celkovo sa jej zdravotný stav zhoršil.

„Prvé dni som bola trochu unavená, je to predsa len také časové napätie, stresy trochu, lebo všetko tam musí klapať na sekundu, čiže niekedy som to aj nestíhala,“ prezradila jojkárka, ktorá sa už aktuálne cíti dobre. 

No nedávno to ešte povedať rozhodne nemohla. „Boli aj horšie časy, pred pár týždňami to bolo zlé. Bola som veľmi unavená, mala som hmlu pred očami, krútila sa mi hlava, proste, nebudem vám hovoriť. Celá tá liečba celkovo nie je prechádzka ružovou záhradou,“ otvorene priznala Kmotríková, ktorá síce rádioliečbu už ukončila, ale ešte celý rok musí brať silné lieky.

Najhoršie na tom celom je, že moderátorka nikdy nebude presne vedieť, či je nadobro vyliečená. „Myslím si, že pri tejto diagnóze nikdy nebudem vedieť, čo bude ďalej, lebo nikto vám nepovie žiadne prognózy. Lekári sú ku mne otvorení. Mne akože nepovedia teraz, že o rok budem zdravá. Tak čo mám robiť,“ prekvapuje svojou otvorenosťou blondínka a dodáva: „Ale už som sa s tým zmierila, tak musí aj moje okolie.“

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu