Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Celé Slovensko v strachu: Milan Lasica skolaboval!

Milan Lasica musel byť v piatok v noci náhle hospitalizovaný. Zobraziť galériu (4)
Milan Lasica musel byť v piatok v noci náhle hospitalizovaný. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Obrovský strach a neistota! Presne tieto pocity prežívala rodina Milana Lasicu (75) koncom uplynulého týždňa. V byte legendárneho umelca totiž v piatok v noci museli náhle zasahovať záchranári. Tých privolala hercova manželka Magda Vášáryová (67) po tom, čo sa známy komik sťažoval na neznesiteľné bolesti v oblasti hrudníka. Humorista, ktorý je obľúbencom celého Slovenska, je aktuálne hospitalizovaný v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb na Kramároch.

Milan Lasica patrí bez pochýb k jedným z najobľúbenejších slovenských humoristov. V našej krajine sa nenájde azda nikto, kto by jeho alebo jeho zmysel pre humor nemal rád. Hercovi fanúšikovia a rodina však koncom uplynulého týždňa prežívali chvíle plné strachu - umelec totiž nečakane skolaboval. 

Ako sa nám podarilo zistiť, v piatok v neskorých nočných hodinách sa slovenská legenda sťažovala na neznesiteľné bolesti v oblasti hrudníka. Jeho manželka Magda Vášáryová preto privolala sanitku a tá Lasicu okamžite previezla do bratislavskej Univerzitnej nemocnice na Mickiewiczovej ulici. Odtiaľ však hneď na druhý deň putoval do Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb. „Môžem potvrdiť, že pacient je u nás hospitalizovaný. Neželá si však poskytovať žiadne informácie médiám,“ povedala hovorkyňa Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb Dobroslava Krajačičová.

„Záchranári zasahovali v piatok večer na Dostojevského rade, kde ošetrili 75-ročného muža s podozrením na kardiovaskulárne ochorenie a transportovali ho do bratislavskej nemocnice,“ informoval nás hovorca záchranárov Boris Chmel a doplnil, že záchranári štartovali na miesto okolo trištvrte na deväť v noci. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj jeho manželku Magdu Vášáryovú, nech nám prezradí, ako na tom jej polovička je. No tá odmieta, že by išlo o kolaps. „Nie neskolaboval. Musí si len trochu oddýchnuť. Má veľa práce. Trocha ho vyšetria lekári a bude to v poriadku,“ povedala pre Topky.sk umelkyňa. Lasica sa však podľa jej vlastných slov stále necíti dobre. „Tak nie celkom, musí si oddýchnuť,“ prezradila. Držíme palce, nech sa herec zo zdravotných problémov dostane čím skôr.

 

Viac o téme: Milan Lasica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu