Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kauza Sajfovho pirátskeho vysielania ukončená: Toto je verdikt rádia!

Matej Sajfa Cifra počas pirátskeho vysielania. Zobraziť galériu (4)
Matej Sajfa Cifra počas pirátskeho vysielania. (Zdroj: Facebook M.S.F)

BRATISLAVA - Koniec dohadom! Matej Sajfa Cifra (36) minulý týždeň poriadne uletel v živom vysielaní. Zamkol sa v štúdiu Fun rádia a poslucháčom púšťal piesne na želanie. Vedenie jeho neprofesionálny prístup odsúdilo a jeho najbližší šéf netajil, že takýto nepremyslený krok je hodný vyhadzovu. Dnes sa moderátor ocitol opäť na koberčeku a je známy definitívny verdikt.

Matej Sajfa Cifra je známy tým, že si niekedy dovolí viac ako hocikto iný. Potvrdilo sa to minulú stredu, keď sa zamkol v štúdiu a spustil improvizované vysielanie na želanie, o ktorom jeho šéfovia nemali ani tušenia. Aspoň tak tvrdí moderátor. „Nie je na tom nič hrané. Je to tak, ako to bolo v tom videu, takže asi mi trošku zahrabalo,” povedal nám, keď sa jeho nahrávka z pirátskeho vysielania začala šíriť rýchlosťou blesku po sociálnych sieťach. 


Sajfov »prúser« v živom vysielaní: Vyhadzov z rádia?!

Po úlete v živom vysielaní hrozba vyhadzovu: Sajfa prehovoril o svojom prešľape!


Matej si navyše zaznamenal aj návštevu u šéfa na koberčeku. Všetci fanúšikovia teda mali možnosť počuť slová o potenciálnom vyhadzove. Samotný Sajfa nám však v rozhovore prezradil, že to vidí skôr na pokutu. 

Dnes je už jasné, ako to celé dopadlo. Fun rádio totiž na svojej stránke zverejnilo konečné stanovisko. „Otvorene sme si všetko vydiskutovali, jeho pripomienky sme zobrali na vedomie a sám uznal, že si mohol nájsť aj inú cestu, ako ich vyjadriť. Nemôžeme taktiež ignorovať neuveriteľnú podporu zo strany poslucháčov... Sajfa sa teda zajtra – 23. 9. – opäť vracia do popoludňajšieho vysielania,” píše sa  medzi iným v dokumente.  

Topky.sk v tejto súvislosti kontaktovali aj samotného moderátora s otázkou, ako sa teraz cíti a či vyviazol aj bez finančnej sankcie. „Je to úžasný pocit. Dnes som tam práve bol opäť na „koberčeku” a dohodli sme sa. O pokute zmienka zatiaľ nebola. Uvidíme ešte. Ďakujem všetkým ľuďom, ich podpora ozaj zavážila – potvrdilo to aj vedenie,” uviedol Sajfa. Ako nás následne ubezpečil, zajtra nechá dvere na štúdiu určite odomknuté. 

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu