Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zmena herečky z Paneláku: Plné prsia a postavička... No, bolo to už aj lepšie!

Herečka Petra Bubeníková sa zviditeľnila v Paneláku. Zobraziť galériu (5)
Herečka Petra Bubeníková sa zviditeľnila v Paneláku.

EGYPT – Ukázala krivky v plavkách! Herečka Petra Bubeníková (24), ktorá v jojkárskom seriáli Panelák stvárňovala recepčnú Petru, si nedávno užívala africké slnko a more. Pred pár dňami si zverejnila na sociálnej sieti aj fotografiu v bikinách. Fanúšikom a známym tak ukázala plné prsia a postavičku, za ktorú sa nemusí hanbiť. Ale už nie je taká vyrysovaná ako pred rokom, kedy na nej doslova drela. Je vidieť, že kráska už necvičí tak intenzívne a jej telo sa zas trochu zmenilo.

Nemá sa za čo hanbiť! Herečka Petra Bubeníková, ktorá v jojkárskom seriáli Panelák stvárňovala recepčnú Petru, si pred pár dňami užila dni plné oddychu v slnečnom Egypte. Svojim kamarátom, známym a fanúšikom sa nezabudla pochváliť ani dovolenkovou fotografiou v plavkách. Sympatická brunetka v bikinách ukázala nielen plné prsia, ale aj postavičku.

Brunetkino telo však už nie je také vyrysované ako predtým. Začiatkom minulého roka totiž Petra na sebe tvrdo makala a za 4 mesiace schudla 14 kíl. V posilňovni drela tak poctivo, že sa jej už črtali tehličky na bruchu. Teraz ich už nevidieť, napriek tomu herečka stále vyzerá skvelo a možno sa mnohým páči práve takto oveľa viac.

Herečka Petra Bubeníková ukázala postavičku.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Petra Bubeníková ukázala postavičku.

Viac o téme: Petra Bubeníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu