Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálna premena slovenskej speváčky: Zo škaredého káčatka hollywoodska kráska!

Dorota Nvotová nosila kedysi krátke vlasy. Zobraziť galériu (5)
Dorota Nvotová nosila kedysi krátke vlasy.

BRATISLAVA - Fúúúha, toto že je ona?! Slovenská speváčka Dorota Nvotová (32) nikdy nepatrila k ženám, ktoré prehnane riešia svoj výzor. Preto teraz svojich priateľov doslova šokovala. Na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, na ktorej ju vôbec nespoznali. Z nenápadnej sivej myšky sa zrazu stala sexi kočka, ktorú prirovnali k hollywoodskym kráskam.

Je z nej iná žena! V živote herečky a speváčky Doroty Nvotovej sa v poslednom období udiali viaceré zmeny. Pred necelými dvomi rokmi sa stala mamou a neskôr sa aj po tretíkrát vydala. Za manžela si zobrala otca svojho syna Filipka.

A zdá sa, že dcére herečky Anny Šiškovej a muzikanta Jara Filipa rodinný život naozaj prospieva. Zo škaredého káčatka sa stala razom krásna labuť. Pred pár dňami totiž Dorota zverejnila fotografiu, na ktorej ju niektorí jej kamaráti na sociálnej sieti vôbec nespoznali.

„Kto je to?“ napísal jeden z jej známych pod fotografiu. Odpovedi, že ide o samotnú Dorotu, prekvapený muž nechcel veriť a tipoval, že o starú snímku. Brunetka ho však ubezpečila, že je to jej najaktuálnejšia selfie. 

Nvotová na zábere pôsobí naozaj o dosť mladšie. Hoci je pomerne výrazne nalíčená, na pôvabe jej to len pridalo. Takto upravená sa páčila mnohým svojim priateľom a vyslúžila si dokonca aj prirovnanie k hollywoodskym herečkám. Láska a spokojný život robia evidentne hotové zázraky.

Dorota Nvotová vyzerá krajšie a mladšie než kedysi.
Zobraziť galériu (5)
Dorota Nvotová vyzerá krajšie a mladšie než kedysi.

 

Viac o téme: Dorota Nvotova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu