Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mojsejovej chvíle na samom dne: Väzenie sa hrozne podpísalo aj na jej rodičoch!

Nora Mojsejová napísala o ťažkých chvíľach vo väzení knihu. Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová napísala o ťažkých chvíľach vo väzení knihu.

KOŠICE - Krutá rana! Nora Mojsejová (56) si v posledných rokoch prešla hotovým peklom. V septembri 2013 bola vzatá do väzby a von sa dostala až po dlhých 13 mesiacoch. O náročných chvíľach v týchto dňoch vydala knihu s názvom Spoza mreží. Okrem svojich pocitov v nej prezrádza aj čosi o rodičoch. Tí znášali problémy svojej dcéry naozaj ťažko. Otec sa zrútil a mama drasticky schudla.

Dlhých 13 mesiacov strávila Nora Mojsejová vo vyšetrovacej väzbe. Podľa polície mala podnikateľka organizovať skupinu, ktorá si uplatňovala nadmerný odpočet DPH. O chvíľach, kedy okúsila samotné dno, sa tmavovláska po návrate na slobodu rozhodla podeliť aj s verejnosťou.

V novej knihe Spoza mreží však okrem svojich vlastných pocitov priblížila aj to, ako toto obdobie vnímali jej rodičia. A veru na tom boli rovnako zle ako ona sama.


Odvrátená strana života Nory Mojsejovej: To je týranie zaživa!


Norin otec vraj už po prvom súdnom pojednávaní potreboval zdravotnícku pomoc. „Keď ma viedli v tých putách po chodbe ako vrahyňu, myslela som iba na moju mamu, aby sa nezrútila. Nezrútila sa, zrútil sa otec,“ zaspomínala si na ťažké životné chvíle Mojsejová. „Hneď po televíznych novinách volala mama lekára,“ uviedla. 

Jej blízki za ňou spočiatku do basy ani nechodili. Bolo to vraj jej vlastné rozhodnutie. „Nechcela som, aby ma mama takto videla, každý normálny človek to pochopí,“ napísala Nora. Jej rodina dostávala všetky informácie, ktoré potrebovala vedieť, od podnikateľkinej advokátky.

S mamou sa známa východniarka stretla až po dlhých siedmich mesiacoch väzenia. A pohľad na ňu tmavovláske doslova vyrazil dych. Dlhodobé trápenie sa totiž na jej výzore poriadne odzrkadlilo. „Bola veľmi pochudnutá. Schudla vtedy 20 kíl a za celý ten čas, čo ma tam držali, tak 40 kíl. Z 87 na 47!!!“ uviedla brunetka. „Teraz sa smejeme , že za tých trinásť mesiacov sme spolu schudli 77 kíl, jedného človeka. Vtedy nám ale do smiechu nebolo,“ priznala. 

Kniha Spoza mreží sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>> Publikácia aj na spozamrezi2015@gmail.com.


Viac na topkách o väzbe Nory Mojsejovej: 

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu