Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pociskovej súkromná FOTO z dovolenky... Nela, ty a hore bez?!

Nela Pocisková je príťažlivá mladá dáma, no zvyčajne sa ukazuje v decentnom oblečení. Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková je príťažlivá mladá dáma, no zvyčajne sa ukazuje v decentnom oblečení.

BRATISLAVA - Dráždi! Nela Pocisková (24) je väčšinou ľudí vnímaná ako hanblivka. V seriáloch zo svojho tela veľa neukazuje a aj do spoločnosti zvyčajne volí decentné outfity. Preto poriadne prekvapila záberom z dovolenky. Svojim priateľom sa totiž ukázala v póze, ktorá evokuje nahotu.

Wau! Nela Pocisková momentálne na svojom profile na sociálnej sieti ohuruje „vyzlečenou” fotkou. Na zábere sa vystavuje slnečným lúčom a nevidieť na nej ani kúsok oblečenia.

Spodná hrana snímky začína tesne nad prednosťami slovenskej herečky. Priatelia na Facebooku preto poznamenali, že je zle orezaná a muži by určite ocenili lepší pohľad. 

Obrázok naozaj evokuje pózovanie hore bez, ale k Nele nám nahota akosi nepasuje. Zisťovali sme preto, ako to naozaj je. „Fotka je stará asi rok. Možno to tam nevidno, ale mala som plavky,” ubezpečila nás Pocisková. A fanúšikovia si na svoje neprídu ani v zahraničí, herečku bez šiat proste nepristihnú. „Nikdy by som sa asi neopaľovala hore bez. Na to fakt nemám,” tvrdí hviezda Búrlivého vína. 

Nela Pocisková podráždila fantáziu fanúšikov takýmto záberom.
Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková podráždila fantáziu fanúšikov takýmto záberom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu