Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Aktuálne FOTO slávnej slovenskej speváčky: Kedysi megahviezda, dnes... Hotová katastrofa!

Júlia Hečková bola v minulosti veľkou hviezdou. Dnes o nej takmer nepočuť. Zobraziť galériu (8)
Júlia Hečková bola v minulosti veľkou hviezdou. Dnes o nej takmer nepočuť. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Doriadila sa! Júlia (53) a Peter (65) Hečkovci patria k legendám slovenskej popmusic. Už dlhých 25 rokov však o dvojici takmer nepočuť. No nedávno sa nám podarilo stretnúť nežnejšiu z dvojice na súťaži detských talentov v Bratislave. Pri pohľade na brunetku by ale len málokto zrejme tipoval, že kedysi bola megahviezdou.

Pred rokmi patrila Júlia Hečková spolu s bratom Petrom k najväčším hviezdam československej hudobnej scény. Vystupovali na tých najprestížnejších podujatiach a celá krajina si spievala ich hity. Po prevrate však akoby sa pod nimi zem zľahla. Dvojica sa dala na podnikanie a neskorší pokus o návrat už nevyšiel podľa ich predstáv. 

Po dlhých rokoch mimo svetiel šoubiznisu sa nám začiatkom týždňa podarilo naraziť na nežnejšiu polovičku zo speváckeho dua. Umelkyňa svojou prítomnosťou podporila talentovú súťaž Ružinovský idol, ktorá sa konala v kultúrnom dome v bratislavskom Ružinove. Brunetka v nej zastávala úlohu porotkyne.

No hoci v minulosti bola Hečková hotovou senzáciou, dnes by to pri pohľade na ňu mladšie ročníky veru nepovedali. Na rozdiel od takých kolegýň, ako sú napríklad Eva Máziková alebo Helena Vondráčková, totiž vyzerá ako doslova zaseknutá v čase.

Nalíčená bola Júlia rovnako ako pred rokmi a urputná snaha o farebné zladenie oblečenia sa tiež už dávno nenosí. Outfit zložený z bledomodrej koženkovej bundy, vzorovaných  legín a jarných čižmičiek v kombinácii s kabelkou v rovnakom odtieni dýcha  poriadne starými trendmi.

V tejto súvislosti sme oslovili aj známeho slovenského stylistu Ivana Bednárika. „Tón v tóne –väčšinou sa tým nedá nič pokaziť. Ale tak, občas sa dorichtovať predsa len dá. Bledomodrá s čiernou by nebola až taká zlá kombinácia, keby zvolila menej vzorov a čiernu kabelku – no šmolková je zjavne najobľúbenejšia. A retiazka s príveskom tiež... Čo ma teda „oslovilo” úplne najviac, je tá zamatová gumička vo vlasoch a mejkap. Lebo ten sa naozaj nepodaril,“  povedal na margo speváčkinho výzoru znalec módy. Aký je váš názor?

Júlia Hečková sa pred pár dňami objavila na menšej talentovej súťaži s názvom Ružinovský idol.
Zobraziť galériu (8)
Júlia Hečková sa pred pár dňami objavila na menšej talentovej súťaži s názvom Ružinovský idol.  (Zdroj: Topky.sk)

Video: Pripomeňte si jeden z hitov slávnych Hečkovcov – Taliansky muzikál

Hečkovci Taliansky muzikal

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu