Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vittekovej erotická noc: Ukázala nohavičky a ...!

Patrícia Vitteková ukázala nielen nohavičky. Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková ukázala nielen nohavičky.

BRATISLAVA - Odkryla, čo malo ostať zahalené! Patrícia Vitteková (35) má rada spoločenské akcie aj blesky fotoaparátov. Na tohtotýždňovom podujatí sršala dobrou náladou a rozdávala úsmevy na všetky strany. Skvelo sa bavila aj na tom, že má na oblečení od kontrovrezného návrhára dvojzmyselný odkaz. Keby však vedela, že zvedavé pohľady pustila aj pod sukňu, asi by jej už príliš do smiechu nebolo.

Provokovala! Patrícia Vitteková si nenechala ujsť módne prehliadky, ktoré sa tento týždeň konali v hlavnom meste. Najmä v posledný deň si podujatie mimoriadne vychutnávala. Svojou prítomnosťou totiž podporovala mladého kontroverzného návrhára,ktorý na mólo vyslal penisy a vagíny.

Vitteková si tiež obliekla šaty z jeho dielne, ktoré boli „ozdobené“ dvojzmyselným nápisom „Už som vrzala“ a každého na túto slovnú hračku s menom dizajnéra upozorňovala. Okrem týchto výstredných šiat však Patrícia ukázala aj to, čo ani nemala v úmysle odhaľovať. Stačilo trochu neopatrnosti a ľudom naproti sebe poskytla výhľad na svoju nevinne bielu bielizeň. Zrejme by si mala doma ešte nacvičiť, ako sedávajú dámy...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu