Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mojsejovej výnimočné VIDEO: Takto ste ju ešte nikdy nevideli!

Nora Mojsejová sa dala na tancovanie. Na snímke s trénerom Jánom. Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová sa dala na tancovanie. Na snímke s trénerom Jánom.

KOŠICE - To je pohľad! Nora Mojsejová (56) sa do povedomia verejnosti dostala ako rázna blondínka kyprých tvarov. Jej život a výzor sa však od prvých mediálnych vystúpení kompletne zmenili. Najnovšie podnikateľka prekvapila tým, že sa prihlásila na hodiny tanca. A my máme video, ako sa vrtí na parkete...

Kto by si toto pomyslel?! Keď sa Nora Mojsejová začala pred rokmi objavovať na televíznych obrazovkách, všetkých stavala do pozoru. Oblá blondínka bola rázna a od nikoho si nenechala skákať po hlave. 

Od tých čias sa ale veľa zmenilo. Podnikateľka sa rozviedla s manželom Braňom, vlasy si prefarbila natmavo a schudla kopec kilogramov. Navyše, v poslednom čase ukazuje verejnosti aj svoju ľudskejšiu tvár. Najnovšie sa napríklad dala na tancovanie, čo by do nej povedal asi málokto. 


Mojsejová sa vážne nezdá: Na toto sa dala na staré kolená?!


Svojim priateľom na sociálnej sieti sa dokonca pochválila aj videom z prvých tréningov. A to aj napriek tomu, že pred pár dňami topkám priznala, že je strašné poleno. Pri pohľadoch na zábery vidno, že nie je žiadna profesionálka, ale zas ani úplne stratený prípad. „Zatiaľ som mala len dve lekcie,” povedal nám na margo svojho krepčenia. 

VIDEO: Nora Mojsejová na hodine latinsko-amerických tancov

Nora Mojsejová tancuje.

Pozrite si aj tancujúceho Borisa Kollára: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu