Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Heringhová v Tanci snov totálne pohorela, ale... Vyhodili lepšiu dvojicu!

Andrea Heringhová a jej tanečný partner Michal Potocký skončili na úplne poslednom mieste. Zobraziť galériu (16)
Andrea Heringhová a jej tanečný partner Michal Potocký skončili na úplne poslednom mieste. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto čakal málokto! Nedeľný Tanec snov bol plný prekvapení. Azda najväčším bolo samotné vyraďovanie. V rámci hodnotenia sa totiž na úplnom chvoste ocitla dvojica, ktorá minulý týždeň suverénne vyhrala. Andrea Heringhová (34) a Michal Potocký (33) tentoraz pohoreli na plnej čiare. No napriek tomu nevypadli - zachránila ich imunita z minulého kola. S projektom sa preto musela rozlúčiť dvojica, ktorá skončila pred nimi na predposlednej priečke.

Na obrazovkách televízie Joj pred týždňom odštartovala nová šou s názvom Tanec snov. No zatiaľ čo v úvodnej časti sa diváci s projektom ešte len zoznamovali, včera sa už išlo úplne na ostro - jeden z tanečných párov v súťaži nadobro skončil.

A práve rozuzlenie večera bolo pre mnohých poriadnym prekvapením. Na chvoste bodovej tabuľky totiž skončili Andrea Heringhová a Michal Potocký. Dvojica, ktorá minulý týždeň v šou obsadila prvú priečku, teraz pohorela na plnej čiare a z výslnia padla na úplné dno hodnotenia. „Nebolo to také dobré ako minulý týždeň,“ vyhlásil napríklad porotca Ján Ďurovčík. 


Čítajte, čo sa dialo v šou pred týždňom: Prekvapenia jojkárskeho Tanca snov: Christová všetkých odzbrojila, moderátorka ako Barbie!


No aj napriek tomu, že výkon Andrey a Michala bol označený za najslabší, pár v šou zostáva aj naďalej. Práve minulotýždňové víťazstvo totiž dvojici zabezpečilo pre včerajšie kolo imunitu. A doplatil na to pár, ktorý skončil na predposlednom mieste. S projektom sa museli nadobro rozlúčiť Lukáš Latinák a Natália Kubičková. 

Naopak, v rámci večera sa podarilo zahviezdiť dvojici, ktorá mala paradoxne na nacvičovanie choreografie najmenej času. Ján Dobrík, ktorý tancoval s Dominikou Geregovou, totiž len pred pár dňami skončil nečakane v nemocnici. Skolil ho pásový opar, kvôli ktorému sa umelec nemôže vôbec hýbať. Túto nedeľu ho preto zastúpil herec Ján Koleník.

Kroky začal s partnerkou nacvičovať v piatok, no po zhliadnutí ich výkonu by to tipoval len málokto. Porote sa ich tanec tak páčil, že dostali najvyšší počet bodov a od Evy Mázikovej dokonca historicky prvú desiatku v šou. 

Výsledky druhého kola: 

  1. Ján Koleník a Dominika Geregová
  2. Diana Mórová a Andrej Krížik
  3. Mário Kuly Kollár a Lucia Wijacká
  4. Ivana Christová a Radoslav Kováčik
  5. Kristína Peláková a Karol Kotlár 
  6. Adriana Kmotríková a Peter Ruman
  7. Ramón Beňo alias Rakby a Veronika Fialová
  8. Lukáš Latinák a Natália Kubičková
  9. Andrea Heringhová a Michal Potocký - IMUNITA

​Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu