Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prekvapivé rozhodnutie Markízy rozdelilo Slovákov: Definitívny koniec!

Televízia Markíza divákov svojím rozhodnutím ukončiť seriál Chlapi neplačú poriadne prekvapila. Zobraziť galériu (4)
Televízia Markíza divákov svojím rozhodnutím ukončiť seriál Chlapi neplačú poriadne prekvapila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nič nie je večné! Markizácki fanúšikovia zostali v týchto dňoch poriadne zaskočení. Modro-žltá televízia totiž oznámila, že obľúbený seriál Chlapi neplačú po roku a pol definitívne skončí. No zatiaľ čo jedna skupinka priaznivcov tento krok schvaľuje, druhú nečakané rozhodnutie poriadne rozhnevalo.

Markizácky seriál Chlapi neplačú sa na obrazovkách Markízy objavuje od augusta 2013 a za ten čas si medzi divákmi vytvoril pevnú základňu skalných fanúšikov. Tých však modro-žltá televízia koncom minulého týždňa poriadne zaskočila. Zatiaľ čo Búrlivé víno žne úspechy už druhý rok, či konkurenčný Panelák neuveriteľných 7 rokov, príbeh o drevárskej rodine sa rozhodli kompetentní zo Záhorskej Bystrice už po roku a pol definitívne ukončiť. 

Táto informácia Slovákov doslova rozdelila na dva tábory. Jedni totiž seriál oplakávajú a večer bez obľúbených televíznych postáv si nedokážu ani predstaviť: „Nie! Toto mi nerobte ani zo srandy! Žiadny iný seriál sa nedá pozerať... Všetko je už trápne. Čo budem pozerať?“ znie jedna z mnohých podobných reakcií na sociálnej sieti Facebook. No nájdu sa aj takí, ktorí krok Markízy schvaľujú. „Správne rozhodnutie. V najlepšom treba prestať a nerobiť z dobrého seriálu nekonečnú telenovelu,“ zhodujú sa ďalší diváci na tom, že treba dať priestor novým projektom. 

V tejto súvislosti sme sa spojili aj so samotnou Markízou, aby nám prezradila dôvod, prečo Chlapi neplačú končia. „Veľmi si vážime obrovskú priazeň našich divákov. Seriál dosahuje výbornú sledovanosť, ale od začiatku sme hovorili, že pôjde o príbeh s jasných začiatkom a koncom. V tejto chvíli naši scenáristi pracujú na veľkolepom finále a diváci sa rozhodne majú na čo tešiť,“ prezradila hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová k počinu, ktorý by sa na obrazovkách mal objavovať ešte do letných prázdnin. No ani potom by sa obľúbení herci z televízie nemali vytratiť úplne – už teraz sa vraj pre nich chystá nový projekt. 

Patrí seriál Chlapi neplačú k vašim obľúbeným? Podporte ho vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. Kliknite sem!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu