Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zuzana Šebová zo seriálu Horná Dolná prežila detstvo v Pentagone: Mala to ťažké!

Zuzana Šebová prežila prvých 10 rokov svojho života v neslávne známom bratislavskom Pentagone. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Šebová prežila prvých 10 rokov svojho života v neslávne známom bratislavskom Pentagone. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zuzana Šebová (32), známa ako krčmárka Tereza z markizáckeho seriálu Horná Dolná, sa vo svojej minulosti musela vyrovnávať s nepríjemnými životnými podmienkami. Dnes vychytená slovenská herečka totiž dlhých 10 rokov strávila v drogami zmietanom prostredí bratislavského Pentagonu. Ten bol považovaný za brloh tých najpochybnejších existencií. Na chodbách sa tam neustále váľali injekčné striekačky. Brunetka si v neslávne známom paneláku prežila svoje.

Herečka Zuzana Šebová aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Horná Dolná. Tam stvárňuje atraktívnu krčmárku, ktorú nadovšetko milujú všetci miestni štamgasti. No zatiaľ čo v sitkome si brunetka užíva radosti a starosti jednoduchého života na dedine, v skutočnosti je umelkyňa mestským dieťaťom. Pochádza z Bratislavy. V našom hlavnom meste však prežila detstvo, aké by asi nikto neoznačil za idylické. 

Seriálová Tereza totiž vyrastala v najpochybnejšom obytnom dome široko ďaleko - v Pentagone. Sivá stavba s temnou minulosťou, ktorá sa nachádza v mestskej časti Vrakuňa, je neslávne známa ako kriminálny brloh. Krutá realita tohto vykričaného komplexu zahŕňa výkaly v rohoch, všadeprítomné odpadky a použité injekčné striekačky. Pred vchodom domu možno nájsť sfetovaných obyvateľov a aj dílerov, ktorí ponúkajú všetky druhy drog od výmyslu sveta... 

A aj Šebová si tam užila svoje. „Prvých 10 rokov môjho života sme žili traja v garsónke v Pentagone a občas tam bola veľká divočina,“ povedala v minulosti pre médiá herečka, ktorá v centre drogových dílerov a narkomanov prežila v podstate väčšinu svojho detstva. „Párkrát nás vykradli, na schodoch hocikto ležal a do výťahu, kde sa povaľovali striekačky, som sa odvážila vstúpiť, len keď som chcela stihnúť prázdninové televízne vysielanie,“ prezradila o problémoch spojených so životom v tejto štvrti umelkyňa. Asi každá matka musí byť po týchto jej slovách zhrozená.

Po negatívnych skúsenostiach by sa mohlo zdať, že Zuzana by si toto obdobie najradšej asi ani nepripomínala. Pred topkami však prezentovala pravý opak. „Mne sa tam dobre žilo, rada na to spomínam. Jediné, čo bolo zlé, sú šváby, ktoré tam boli. To bolo jediné negatívne. Ale inak to bolo krásne obdobie môjho života,“ tvrdí herečka. 

Dôvodom Šebovej nadľahčeného hodnotenia je zrejme fakt, že markizácka krčmárka si až nedávno uvedomila, v akom nebezpečnom prostredí kedysi žila. „Ako dieťa som to celé tak nevnímala. Až teraz spätne, ako sa o tom všade hovorí. Bola som malá a keďže som tam bývala, tak som to tak aj brala,“ vysvetlila nám hviezda seriálu Horná Dolná. Pre svojho potomka by však takéto životné podmienky asi nechcela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu