Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na toto sexi telo ulovila známeho Slováka, teraz chce byť najkrajšou v krajine!

Finalistka Miss Universe SR s dokonalými krivkami - Beatrica Závodniková. Blondínka zbalila majstra sveta v karate Romana Voláka. Zobraziť galériu (12)
Finalistka Miss Universe SR s dokonalými krivkami - Beatrica Závodniková. Blondínka zbalila majstra sveta v karate Romana Voláka. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Zbalila majstra! Finálová dvanástka aktuálneho ročníka súťaže krásy Miss Unvierse SR je známa. Medzi najkrajšie dievčatá sa prebojovala aj blondínka s dokonalými krivkami - Beatrica Závodniková (21). A zrejme aj vďaka tip-top postavičke sa jej podarilo zbaliť známeho Slováka. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, mladá študentka je partnerkou niekoľkonásobného majstra sveta v karate Romana Voláka (36).

Dvanásť finalistiek Miss Universe SR sa v týchto chvíľach už naplno pripravuje na veľké finále. Deň D sa totiž nezadržateľne blíži a dievčatá robia všetko pre to, aby pred porotu predstúpili v čo najlepšej forme. So svojimi krivkami či kilami navyše si však rozhodne nemusí lámať hlavu finalistka číslo 12 Beatrica Závodniková. Nielen fotky z kastingov, ale aj jej súkromné snímky z dovolenky totiž dokazujú, že disponuje tip-top postavičkou. 

A možno práve na toto sexi telo sa súťažiacej podarilo zbaliť známeho Slováka. Rodáčka z Košíc je totiž aktuálnou partnerkou niekoľkonásobného majstra sveta v karate Romana Voláka. A dvojica svoju lásku rozhodne neskrýva. O fotografie zo spoločne strávených chvíľ sa totiž párik pravidelne delí aj s priateľmi na sociálnej sieti. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa blondínke podarí na súťaži krásy zabodovať rovnako, ako jej priateľovi na šampionáte v bojovom športe.

Je azda jasné, čo sa Romanovi Volákovi na Beatrice Závodnikovej páči - blondínka disponuje dokonalými krivkami.
Zobraziť galériu (12)
Je azda jasné, čo sa Romanovi Volákovi na Beatrice Závodnikovej páči - blondínka disponuje dokonalými krivkami.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu