Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podzámska takmer úplne na dne: Mesiace bez práce a peňazí sa na nej poriadne podpísali!

Elena Podzámska prežívala poriadne náročné mesiace. Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska prežívala poriadne náročné mesiace. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V ústraní! Elena Podzámska (43) patrila kedysi medzi najobsadzovanejšie televízne mrchy a išla z jedného seriálu do druhého. V polovici minulého roka sa však zrazu dozvedela, že televízia Markíza s ňou už v projekte Chlapi neplačú neráta. Po herečke nesiahla ani konkurencia, a tak bola dlhé mesiace bez práce a stabilného príjmu. Ako sme zistili, tieto skutočnosti s ňou poriadne zamávali. Niekedy ju nespoznávali ani jej blízki.

Nemala to ľahké! Elena Podzámska patrí k tomu typu herečiek, ktorému jednoducho prischnú úlohy naozajstných beštií. Naposledy sa ako mrcha predviedla v markizáckom seriáli Chlapi neplačú. Tento angažmán však pre ňu neskončil najlepšie. 

V lete minulého roka sa zrazu prevalilo, že v Záhorskej Bystrici s Elenou už nerátajú. Na jeseň už pre ňu v projekte nebolo miesto. Tvorcovia ju už nemajú v príbehu kam posunúť,” povedala nám vtedy PR manažérka Ľudmila Ráceková. Horšie je, že pre Podzámsku sa nenašlo miesto ani v žiadnej z iných televízií.

Herečka tak prežila niekoľko mesiacov bez televízneho džobu, ktorý býva pre väčšinu umelcov hlavným zdrojom príjmov. Niet divu, že zložitá životná situácia sa na nej aj odzrkadlila. „Už sa s kamarátkami nestretávala tak často. Bolo to s ňou dosť zlé, niekedy ju v telefóne ani poriadne nespoznávali. Má to ťažké, keď je sama s dieťaťom,” povedal nám náš zdroj. 

Topky.sk preto zisťovali, či brunetke aktuálne hrozí ďalšia sezóna bez práce, alebo jej konečne svitne na lepšie časy. V Markíze sme sa dozvedeli, že návrat starých postáv nikdy nie je vylúčený. V najbližšej budúcnosti však s Podzámskou ale vôbec nerátajú. Zato v Jojke to pre ňu vyzerá viac než nádejne.

Herečka by sa mala podľa našich informácií objaviť v Paneláku. V dennom seriáli už kedysi hrala exmanželku doktora Michala Bajzu v podaní Mariána Miezgu. V tom čase hviezdila aj v Odsúdených. Navyše, Markíza jej vtedy dala priestor v Ordinácii v ružovej záhrade a oslovili ju aj do Let’s dance. Dni tejto Eleninej veľkej slávy sa zatiaľ ešte zrejme nevrátia, ale aspoň sa konečne vráti do pracovného kolotoča.

Potvrdili nám to aj na Kolibe. „Postava Niny, ktorú stvárňuje herečka Elena Podzámska, sa vracia do Paneláku. V novej sérii poriadne zamieša karty v dejovej linke Michala Bajzu,” uviedla PR manažérka Katarína Gajdošíková. Naše zdroje dokonca tvrdia, že seriálová alkoholička má za sebou už aj prvé nakrúcanie. Konečne sa tak môže odraziť od dna, na ktoré sa pomaly dostávala. „Je to príjemná zmena. Teším sa,” okomentovala pre topky stručne, ale výstižne novú príležitosť samotná herečka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu