Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mojsejová sa rozohnila na pojednávaní: Sudca ju musel krotiť!

Nora Mojsejová sa na chodbe súdu maskovala okuliarmi. Odložila ich až pri vstupe do pojednávacej miestnosti. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová sa na chodbe súdu maskovala okuliarmi. Odložila ich až pri vstupe do pojednávacej miestnosti.

KOŠICE - Neustále opletačky! Na košickom okresnom súde v stredu pokračovalo pojednávanie s Norou Mojsejovou (56) v prípade, v ktorom ju obžaloval bývalý kamarát František Kabrheľ (36) alias Versače. Jeho vyjadrenia a správanie prokurátora podnikateľku dosť vytáčali, a tak zvyšovala hlas. Podľa sudcu až neprimerane, preto jej adresoval napomenutie.

Nora Mojsejová sa dostavila na súd zas o čosi štíhlejšia, čo zdôraznila vypasovanými rifľami. Tesne pred vstupom do pojednávacej miestnosti sa stretla na chodbe s Františkom Kabrheľom alias Versačem. Obaja sa však tvárili chladne a neprístupne. Z ich starého priateľstva už neostalo nič a vyhýbali sa i pohľadom.

V spore ide o to, že si tmavovláska údajne požičala od kamaráta peniaze v sume 853 tisíc eur a nevrátila mu ich. Na stredajšom pojednávaní malo byť v tejto veci vypočutých sedem svedkov. No dostavili sa len dvaja, ktorí vypovedali v prospech Kabrheľa. Ten prišiel na pojednávanie bez toho, aby bol predvolaný. Chcel totiž predložiť súdu dôkazy o tom, že Mojsejová bola v ten deň, keď peniaze od neho prevzala, skutočne v Košiciach a nie v Tatranskej Lomnici, ako tvrdí. 

Samotná podnikateľka celú vec popiera. „Nie je to pravda. Svedkovia a Kabrheľ klamú. Všetci to majú naučené,“ vyjadrila sa na súde. V rozrušení občas zvýšila hlas a dokonca jej prekážalo, že sa prokurátor usmieva. Sudca ju preto upozornil, aby znížila intenzitu svojho hlasu.

Pojednávanie pokračovalo aj popoludní, ale Mojsejová sa z neho ospravedlnila. Svoju neprítomnosť zdôvodnila tým, že musí ísť na infúzie. Ďalšia návšteva súdu v tomto prípade ju čaká v marci. Ak podnikateľke dokážu vinu, hrozí jej trest do výšky 15 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu