Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozvod herečky Šiškovej: Manžel ju opustil kvôli mladšej milenke!

Režisér Jiří Chlumský opustil manželku Anku Šiškovú. Našiel si mladšiu milenku. Zobraziť galériu (7)
Režisér Jiří Chlumský opustil manželku Anku Šiškovú. Našiel si mladšiu milenku. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA/BRATISLAVA - Zdrhol za inou! Herečka Anka Šišková (54), ktorá sa po deväťročnej známosti vydala pred dvoma rokmi za režiséra Jiřího Chlumského (56), prežíva ťažké obdobie. Jej manžel ju totiž pred zhruba šiestimi mesiacmi opustil kvôli mladšej milenke. Blondínka pre týždenník Šarm priznala, že ostala z manželovho rozhodnutia v šoku a nevedela si vysvetliť dôvod krachu ich vzťahu.

Ich láska stroskotala! Keď sa režisér Jíři Chlumský spoznal s herečkou Ankou Šiškovou, bola to vraj láska ako hrom. Dokonca nedávno priznal, že ona bola dôvod, prečo opustil predchádzajúcu manželku. „Kvôli Aničke som sa rozviedol. Ale bolo to o tom, že som nemal dobrý vzťah. Svadbu s Ankou som sám inicioval, túžil som, aby sme  boli spolu častejšie,“ tvrdil v minulosti Chlumský. Teraz je však všetko inak. Ani nie dva roky po svadbe totiž utiekol aj od Šiškovej.

Ako herečka priznala, jej muž zatúžil po mladšej partnerke. „Bol to pre mňa šok, opustil ma asi rok a pol po svadbe. Odsťahoval sa k inej žene a bolo... Neviem vám vysvetliť dôvod, preto som to niesla tak ťažko. Aj on dodnes tvrdí, že medzi nami bolo všetko v poriadku, nevidí žiadny problém, len chcel pri sebe mladú ženu,“ prezradila zranená a ohrdnutá Šisková pre týždenník Šarm.

Po mesiacoch trápenia sa však vzchopila a teší sa opäť zo života. „Myslím si, že som už v pohode. Dokážem žiť sama, neplačem a ani nič podobné. Viete, nikoho neprinútite, aby vás mal rád. Láska sa vynútiť nedá,“ dodala blondínka, ktorá má dve dcéry Terezku a Dorotu. Okrem nich jej robí radosť aj vnuk Filipko.

Zaujímalo nás, či je Šišková už s manželom aj oficiálne rozvedená. A tiež, či má po svojom boku niekoho nového. Na naše telefonáty ani sms správu však doposiaľ nereagovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu