Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Užil si noc po boku dvojníčky Kate Middleton: Thomas Puskailer prekvapuje!

Thomas Puskailer sa v Prahe zahľadel do atraktívnej modelky. Zobraziť galériu (10)
Thomas Puskailer sa v Prahe zahľadel do atraktívnej modelky. (Zdroj: TP Productions)

PRAHA – Zahľadel sa do inej! O Thomasovi Puskailerovi (33) je známe, že má oči iba pre svoju manželku Abbie (31). Lásku svojej polovičke vyznáva dokonca aj vo videoklipoch, v ktorých si krehká blondínka i zahrala. Zákonitú partnerku však pri tvorbe nového klipu nedávno vymenil za zvodnú brunetku. V metropole susedných Čiech sa totiž zahľadel do dvojníčky Kate Middleton a poriadne to tam s ňou roztočil. Aha!

Thomas Puskailer nikdy neskrýval lásku k manželke Abbie. Veď svoje city k nej neraz poodhalil aj v piesni či klipe, v ktorom si jeho polovička napokon aj zahrala. Nedávno sa však umelec rozhodol pre zmenu. Do najnovšieho klipu k piesni Dance With Me (Hey Pretty Lady) totiž obsadil modelku Karolínu Ludvíkovú, ktorá ako keby z oka vypadla manželke princa Williama - Kate Middleton.

Zaujímavosťou však je, že pôvodne si vo videu mala zahrať úplne iná slečna. „Hodinu pred nakrúcaním hlavnej klubovej scény nám telefonovala z kastingu vybraná herečka, že ochorela, ale má pre nás náhradu. Takáto situácia je vždy nepríjemná a môže ohroziť nakrúcanie. Boli sme však v šoku, keď na pľac dorazila ‚Kate Middleton‘ – česká modelka, ktorá sa nielenže podobá na manželku princa Williama, ale navyše skvelo odohrala svoju úlohu v klipe,“ prezradil pre topky.sk Puskailer, ktorý sa na pražskej diskotéke postaral o poriadny rozruch. Pre zachovanie autentickej atmosféry sa totiž jeho novinka natáčala v jednom z miestnych klubov za bežnej prevádzky. 

Video: Nový videoklip Thomasa Puskailera k piesni Dance With  Me (Hey Pretty Lady)

Karolína Ludvíková ako keby z oka vypadla anglickej vojvodkyni Kate Middleton.
Zobraziť galériu (10)
Karolína Ludvíková ako keby z oka vypadla anglickej vojvodkyni Kate Middleton.  (Zdroj: TP Productions)

Spoznajte do detailov príbeh Williama a Kate v novej knihe s názvom Kate - Budúca kráľovná. Teraz za akciovú cenu a s vyzdvihnutím na 50-tich miestach zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu