Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Puškárová ukázala snubný prsteň s jeleňom: Taký nemá žiadna iná!

Patrik Švajda daroval Zlatici Puškárovej naozaj netradičný zásnubný prsteň. Zobraziť galériu (7)
Patrik Švajda daroval Zlatici Puškárovej naozaj netradičný zásnubný prsteň.

BRATISLAVA - Toto je on! Zlatica Puškárová (37) je už dva týždne zasnúbená s kolegom Patrikom Švajdom (42). Markizák požiadal svoju vyvolenú o ruku v posledný septembrový deň. Stalo sa tak po 14 rokoch vzťahu. Klenot, ktorým bola žiadosť spečatená, je vskutku netradičný. Šperk na blondínkinej ruke je masívny, no namiesto drahých kameňov ho zdobí vygravírovaný ručiaci jeleň.

Pochválila sa cenným darčekom! Ruku Zlatice Puškárovej už niekoľko dní zdobí naozaj netradičný šperk. Zlatý prsteň dostala od partnera Patrika Švajdu, ktorý ju po 14-tich rokoch vzťahu požiadal 30. septembra o ruku.

Blondínka zásnubný klenot príliš nevystavuje na obdiv, no pre markizácku Smotánku urobila výnimku. Pred kamerami ukázala, čo najnovšie svedčí o ich spoločnej láske a úmysle spečatiť ju svadbou. A prsteň sa nepodobá na žiadny iný, aký bežne dávajú muži svojim vyvoleným. Je na ňom totiž vygravírovaný ručiaci jeleň. „Mám rada osobné veci a v tom prsteni je veľmi veľa vecí, ktoré nás spájajú,” povedala Zlatica. 

Je všeobecne známe, že Patrik je vášnivým poľovníkom. Túto záľubu s ním zdieľa aj jeho partnerka. Žiadosť dokonca prebehla v Kremnických vrchoch, kde boli počúvať práve jelene v ruji.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu