Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahé zábery Rity z Búrlivého vína: V Markíze za cudnú, ale inak...

V seriáloch sa Kristína Turjanová alias Rita z Búrlivého vína ukázala maximálne v bielizni, vo filme odhalila prsia. Zobraziť galériu (12)
V seriáloch sa Kristína Turjanová alias Rita z Búrlivého vína ukázala maximálne v bielizni, vo filme odhalila prsia.

BRATISLAVA - Ukázala viac! Kristína Turjanová (35) aktuálne hviezdi v Búrlivom víne ako Rita - majiteľka nemocnice. Keď si to občas dej vyžaduje, predvedie v markizáckom seriáli aj svoje krivky v negližé. Takáto situácia nastala i v tohtotýždňovej časti. Pred kamerami si však svoje prednosti po vyzlečení šiat cudne zakrývala rukami. No filmoví diváci už mali možnosť vidieť túto herečku aj úplne bez oblečenia. Svoje prsia predviedla pri sexuálnych záberoch v snímke Viditeľný svet.

Kristína Turjanová je neodmysliteľnou súčasťou Búrlivého vína, kde stvárňuje lekárku Ritu. Keďže sa dej zaoberá aj jej súkromným životom, pred kamerami sa už objavila aj v chúlostivejších situáciách. Markizácky počin je však rodinným seriálom, a tak tam úplná nahota nemá miesto. Tento týždeň sa tmavovláska dokonca zakrývala rukami, keď zostala pred kamerami len v negližé. 

Naproti tomu vo filmoch bývajú herečky odvážnejšie. Inak tomu nie je ani v prípade Kristíny. V snímke Viditeľný svet sa totiž ukázala v posteli s českým kolegom Ivanom Trojanom. A tentoraz skutočne obnažená. Predviedla svoje nahé prsia aj zadoček. 

„K našej práci to patrí, keďže stvárňujeme reálny život a je to prirodzené,” povedala nám pred časom Turjanová na margo odhalených scén. Ako však dodala, vyzliekanie na pľaci pre ňu nie je ľahké. „Hrá sa to ťažko, je to nepríjemné, keď sa pozerá celý štáb,” prezradila pre topky.sk. Zrejme aj preto Kristína takýchto nahých záberov nemá na konte viac.

VIDEO: Len od 18 rokov! Kristína Turjanová v šteklivých scénach filmu Viditeľný svet.

Viditeľný svet - sexi scéna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu