Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Celeste Buckingham na párty v hroznom outfite: Tromfla ju aj o 30 rokov staršia Sklovská!

Hoci je Sisa Lelkes Sklovská od Celeste Buckingham o 30-rokov staršia, výberom šiat svoju mladšiu kolegyňu tromfla. Zobraziť galériu (26)
Hoci je Sisa Lelkes Sklovská od Celeste Buckingham o 30-rokov staršia, výberom šiat svoju mladšiu kolegyňu tromfla. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V našom hlavnom meste sa včera konal krst hudobného projektu s názvom Hangover. Keďže za ním stoja Peter Bažík (28), Tibor Gyurčík (27) a Matěj Vávra (22) z televíznej šou X Factor, na akcii nemohla chýbať ani mentorka Celeste Buckingham (19). No hoci mnohí očakávali, že krásna speváčka svojím vzhľadom na párty vyrazí dych, mýlili sa. Ryšavka sa totiž navliekla do outfitu, ktorým pripomínala päťdesiatničku. Tromfla ju dokonca aj o 30-rokov staršia Sisa Lelkes-Sklovská (48). Veď posúďte sami.

Stredajší večer sa niesol v znamení hudby! V jednom z bratislavských podnikov sa totiž konal slávnostný krst projektu s názvom Hangover, za ktorým stojí trojica finalistov zo speváckej súťaže X Factor: víťaz Peter Bažík, Tibor Gyurčík a Matěj Vávra. Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa na akcii objavili aj ich mentorky zo spomínanej televíznej šou Sisa Lelkes-Sklovská a Celeste Buckingham.

No hoci mladšia zo spomínaných dám vo svojich videoklipoch púta pozornosť zaujímavým zjavom a mladistvou nespútanosťou, počas párty pôsobila skôr ako usadlá baba. Kožená sukňa pod kolená, zelený úpletový top a veľká kožušinová vesta by sa totiž viac hodili čerstvej päťdesiatničke než 19-ročnému dievčaťu.

Mladučkú speváčku v slávnostný večer tromfla aj o 30-rokov staršia Sisa Lelkes-Sklovská. Tá sa nahodila do čiernych kožených šiat a s charizmou jej vlastnou pútala pozornosť všetkých navôkol. Celeste by sa teda mala začať obzerať po oveľa mladistvejších modeloch a najmä výraznejších farbách. V čierno-sivo-zelenej kombinácii totiž pôsobila mdlo a nezáživne. Veď posúďte sami>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu