Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandál v Čechách: Sladký chlapec zo skupiny Lunetic dokaličil partnerku a bezcitne ušiel!

Martin Kocián, ktorý kedysi spieval v skupine Lunetic, dokaličil svoju priateľku a ušiel. Zobraziť galériu (5)
Martin Kocián, ktorý kedysi spieval v skupine Lunetic, dokaličil svoju priateľku a ušiel. (Zdroj: TASR/Extra.cz)

PRAHA - Toto prehnal! Člen legendárnej českej skupiny Lunetic, Martin Kocián (37), si poriadne zavaril. Sladký chlapec, ktorého milovali tisícky fanúšičiek, čelí v týchto dňoch trestnému oznámeniu. To naňho podala expartnerka, podľa ktorej ju mal spevák po drsnej hádke zraziť autom a utiecť z miesta nehody.

Pred rokmi hviezdil ako člen chlapčenskej skupiny Lunetic, teraz čelí tvrdému obvineniu. Expartnerka Martina Kociána, s ktorou žil dlhé tri roky, naňho podala trestné oznámenie. Ako informuje český internetový portál Extra.cz, sladký chlapec, ktorý si kedysi získal srdcia tisícok žien v Čechách a aj na Slovenku, svoju polovičku bezcitne napadol. 

Malo sa tak stať v polovici augusta po prudkej hádke, ktorá vyvrcholila na jednom z pražských parkovísk. „Otvoril dvere na aute a rozbehol sa vozidlom na mňa. Zrazil ma ním. Mám podliatiny, zlomenú nohu a ďalšie zranenia. Do práce budem 6 týždňov chodiť so sadrou, inak to nejde. Už som o ňu raz kvôli Martinovi prišla,“ povedala napadnutá pracovníčka poisťovne, ktorú dokonca po tom všetkom nechal jej expartner ležať zranenú na zemi a z miesta nehody jednoducho ušiel. 

No to zďaleka nie je jediné, čo si po boku niekdajšej speváckej hviezdy musela jeho polovička vytrpieť. Pred tromi rokmi totiž kvôli Kociánovi, ktorý od konca 90. rokov bojuje s drogami, ukončila manželstvo a dala v práci výpoveď, aby za ním mohla odísť do Anglicka. A tam zamilovaná Češka od speváka dostala prvú facku. „Áno, aj v Manchestri ma napadol, ale takto som nedopadla nikdy. Bola som jednoducho hlúpa a verila som, že ho dokážem z drog dostať. Nebolo to ani tak, že by ma okrádal, ja som ho skrátka sponzorovala,“ prezradila zranená žena, ktorá už má vo veci jasno - vzťah s hudobníkom bola najväčšia chyba jej života. 

Takto vyzerá jedno z mnohých zranení expartnerky Martina Kociána.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerá jedno z mnohých zranení expartnerky Martina Kociána.  (Zdroj: extra.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu