Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exmarkizáčka Mečiarová prehovorila: Potvrdila rozvod a prezradila dôvod!

Martina Mečiarová potvrdila, že s manželom sa rozvádzajú. Zobraziť galériu (4)
Martina Mečiarová potvrdila, že s manželom sa rozvádzajú.

BRATISLAVA - Bude rozvod aj bitka o majetok! O krachu manželstva Martiny Mečiarovej (34) sa hovorí už viac než rok. Dôvodom má byť nevera Milana Mečiara (40). Pár tieto informácie dlhý čas nekomentoval, mlčanie prelomila moderátorka až niekoľko dní po prevalení identity údajnej milenky. Exmarkizáčka už netají, že všetko je teraz v rukách právnikov.

O škrípaní v manželstve Martiny a Milana Mečiarovcov sa začalo verejne hovoriť už začiatkom roka 2013. Vtedy totiž týždenník Šarm priniesol informáciu, že do ich vzťahu vstúpila tretia osoba. Dnes je už známa aj identita údajnej milenky podnikateľa - má ňou byť východniarka Štefánia, ktorá je dokonca blondínkinou vzdialenou rodinou. 

Pár dní po prevalení tejto informácie sa už k plánovanému rozvodu vyjadrila aj samotná exmarkizáčka. „Vzhľadom na to, že som po celý čas pracovala, ešte aj počas materskej dovolenky, a do domácnosti som nosila dosť peňazí, aj vzhľadom na to, že jeho životný štýl a hodnoty, ktoré uznáva, sa nezlučujú s morálnymi hodnotami, v ktorých sme chceli ako rodičia vychovávať nášho syna, tak všetko teraz musíme nechať na Pána Boha a právnikov,” povedala Martina pre denník Plus 1 deň.  

Práve slovami o  morálnych hodnotách nepriamo poukázala na manželovu neveru. Z upozorňovania na nadpriemerný príjem sa zas dá vydedukovať, že manželov čaká aj boj o majetok. Rozvod teda zrejme neprebehne rýchlo a hladko. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu